Haberler

Bournemouth'lu Jefferson Lerma, Galatasaray'da oynamak istiyor

Güncelleme:

Kolombiya basını, Galatasaray'ın gündeminde yer alan ön libero Jefferson Lerma'nın fikir değiştirdiğini ve sarı kırmızılı kulüpte forma giymeye sıcak baktığını yazdı.

Radamel Falcao ve James Rodriguez nedeniyle sık sık Kolombiya basınında yer alan Galatasaray için bir iddia daha ortaya atıldı.

Son olarak El Espectador gazetesi, Falcao'nun maaşında indirim yaparak Galatasaray'da kaldığını belirtti.

Ayrıca sarı-kırmızılıların, James Rodriguez'i ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Bu yüzden daha önce Premier Lig'de oynamaya devam etmek isteyen Jefferson Lerma'nın da fikrinin değiştiği belirtildi.

TEK ENGEL BOURNEMOUTH

Kolombiyalı ön liberonun, artık Galatasaray'a sıcak baktığı ama sarı kırmızılıların henüz Bournemouth'u aşamadığı da haberde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

James Rodriguez Galatasaray Bournemouth Kolombiya Haberler

500

Yorumlar (6)

semt-i Sakarya:

galatasarayda oynamak isteme sebebini çok merak ediyorum. . he gerçi zamanında uefa, süper kupa falan almışlardı doğru özürdilerim. .

0
7
yanıtYanıtla
ÖMERSİN GS:

NE YAPSAYDI. AVRUPA DA SIFIR ÇEKİP GELEN, 20 KÜSÜR SENE KENDİ ÜLKESİNDE TÜRKİYE KUPASINI ALAMAYAN, ŞİKECİ FENEVV DE Mİ OYNASIN. ALLAHIN ŞİKECİ FENEVLİLEVİİİİ

yanıt5
yanıt0
OPÇİN BEY:

En azından galatasaray bunları aldı senin takımının ne başarısı var anlat da bilelim. sizde bunları türkiye ye getirdiğiniz de o zaman rakibimiz olabilirsiniz. o kupaları ülkeye getirmeden sizlerin konusma hakkı yoktur ve galatasaraya söz söyleyemezsiniz.

yanıt0
yanıt0
UNI FB:

İSTANBUL YATMA YERİ ZATEN .

4
1
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Para yok . Seyirci Geliri yok. Televizyon gelirleri ve reklam gelirleri virüsten dolayı çok sıkıntılı. Aklı olan kulüp futbolcu satar ve transfer yapmaz. Paran olmadıktan sonra gelse ne gelmese ne yazar. Galatasaray elindeki kadroyu bozmazsa bu senenin en karlı takımı.

4
1
yanıtYanıtla
Yaz:

Ya tüm takımlar konuşsun da bu fener konuşmasın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title