Haberler

Boşuna "Şampiyonlar Ligi" demiyorlar! PSG de Signal Iduna Park'tan çıkamadı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund, ev sahibi olduğu maçta Paris Saint-Germain'i 1-0 mağlup etti. Maçta galibiyeti getiren golü 36. dakikada Niclas Füllkrug attı. Karşılaşmanın rövanşı 7 Mayıs'ta PSG'nin sahasında oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund, sahasında Paris Saint-Germain ile karşılaştı. Signal İduna Park'ta oynanan maçı Dortmund 1-0 kazandı.

TEK GOLÜ FULLKRUG ATTI

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 36. dakikada Niclas Füllkrug kaydetti. Nefes kesen mücadeleye konuk takım Psg'nin kaçırdığı goller damga vurdu.

MBAPPE VE HAKIMI DİREKLERİ DÖVDÜ

Maçın 51. dakikasında beraberlik golü için yüklenen Paris Saint Germain, Mbappe'nin vuruşunda direğe takıldı. Fransız temsilcisinde aynı pozisyonu tamamlamak isteyen Hakimi'de direğe nişanladı. PSG önemli bir fırsattan yararlanamamış oldu.

DORTMUND FORMDA

Öte yandan Alman ekibi sahasında oynadığı son 11 Şampiyonlar Ligi maçında mağlubiyet görmedi. Karşılaşmanın rövanşı 7 Mayıs Salı günü PSG'nin sahası Parc des Princes'te oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Dortmund Dortmund Paris PSG Futbol Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (6)

Anonim:

Kaç Faul Yok Sayıldı ve Kaç Top Direkten Öndü Sayamadım Bile Aşırı Saçma Bir Maçtı

2
27
yanıtYanıtla
uLuBeY null:

Kupon yattı herhalde, geçmiş olsun

yanıt25
yanıt0
necmettin koyuncu:

bu maça saçma ve kötü diyen futbol izlemesin

28
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Çok süper bir maç izledik.. Dortmund adına güme giden bir penaltı, PSG nin 2 topunun direkten dönmesi, iki takımında atması daha kolay pozisyonları avuta gondermeleri bir de Dortmund seyircisinin adeta bir orkestra gibi resitali çok çok harika bir gece yaşattı bizlere..

15
2
yanıtYanıtla
Vll. Murat:

2 yi atacaksınız aga deplasmanda bu skor yetmez Dortmund a

1
0
yanıtYanıtla
MUHAMET KİNG:

Dortmund sempati duyduğum bir takım şampiyonlar Ligi'nde harika oynuyorlar ligde sıkıntılılar bence edin terzic boş bir hoca Karim Adeyemi yoruldu mu facia kötü 65'te çıkmalıydı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title