Haberler

Boston Celtics, Saha Avantajını Kaybetti

Normal sezonda Doğu Konferansı’nı lider tamamlayan Boston Celtics, TD Garden’da karşılaştığı Chicago Bulls’a 111-97 mağlup olarak seride 2-0 geriye düştü.

Normal sezonda Doğu Konferansı'nı lider tamamlayan Boston Celtics, TD Garden'da karşılaştığı Chicago Bulls'a 111-97 mağlup olarak seride 2-0 geriye düştü.

NBA'de play-off ilk tur heyecanı 3 karşılaşma ile devam etti. Los Angeles Clippers, Staples Center'da karşılaştığı Utah Jazz'ı 99-91 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. Clippers'ta Blake Griffin 24 sayı, 6 ribaund, Cris Paul 21 sayı, 10 asist ve DeAndre Jordan 18 sayı, 15 ribaund ile mücadele ederek galibiyeti getirdi. Jazz'da ise Gordon Hayward 20 sayı, 6 ribaund ve Derrick Favors 13 sayı, 7 ribaund ile oynadı.

Boston, avantaj kaybetti

Chicago Bulls, TD Garden'da karşı karşıya geldiği Boston Celtics'i 111-97 yendi ve 2-0 öne geçti. Boston, Doğu Konferansı'nı lider bitirdikten sonra elde ettği saha avantajını böylece kaybetti. Bulls'ta Jimmy Butler 22 sayı, 8 ribaund, Dwayne Wade 22 sayı, 4 ribaund ve Rajon Rondo 11 sayı, 14 asistle mücadele ederken, Celtics'te ise Issiah Thomas 20 sayı, 4 ribaund ve Jae Croeder da 16 sayı, 4 asist ile karşılaşmayı tamamladı.

Toronto seriyi eşitledi

Toronto Raptors, Air Canada Center'da Milwaukee Bucks'ı 106-100 yenerek, seriyi 1-1'e taşıdı. Raptors'ta DeMar DeRozan 23 sayı, 7 ribaund, Kyle Lowry 22 sayı, 5 asistle, Bucks'ta da Antetakounmpo 24 sayı, 15 ribaund ile takımına katkıda bulundu.

NBA'de play-off heyecanı şu karşılaşmalar ile devam edecek:

00.30 Atlanta Hawks - Washington Wizards (1-0)

05.30 Golden State Warriors - Portland Trail Blazers (1-0)

03.00 Houston Rockets - Oklahoma City Thunder (1-0) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Los Angeles Clippers Boston Celtics Chicago Bulls Utah Jazz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title