Haberler

Borja Valero Umutlu

Fiorentina orta sahasının en önemli oyuncularından Borja Valero, Brezilya’da yapılacak olan Dünya Kupası için İspanya formasını giymeyi istediğini söyledi.

Serie A'da çılgın maç

Geçtiğimiz sezon 37 maçta yaptığı 13 asistle ligin asist kralı olan ve Serie A'nın en iyi orta sahalarından biri olarak gösterilen Borja Valero'nun devam eden iyi performansı onu Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası için umutlandırıyor.

Dün akşam Fiorentina'nın Hellas Verona'yı 4-3 yendiği çekişmeli maçta attığı 2 golle dikkat çeken Borja Valero, Sky Sport Italia'ya yaz aylarındaki turnuvayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eğer milli takıma seçilirse bunun kendisini çok mutlu edeceğini söyleyen Borja Valero, "İçimde daima umut olacak çünkü Dünya Kupası'nda mücadele etmek çok özel bir duygu. Bunun benim için çok zor olduğunun farkındayım ama milli takıma seçilmem bile bana yeter" dedi.

Ligdeki performanslarından da mutlu olduklarını söyleyen İspanyol orta saha şu anda dördüncü olduklarını ve hafta sonu oynanacak Roma maçına da deplasmanda kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Şu ana kadar ligde 13 maçta forma giyen Borja Valero bu maçlarda 4 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Borja Valero İspanya Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title