Haberler

"Bonucci Fenerbahçe'nin sistemine uygun mu?" sorusuna İsmail Kartal'dan tokat gibi yanıt

Güncelleme:

Konyaspor'u 7-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a maçın ardından "Bonucci Fenerbahçe'nin sistemine uygun mu?" sorusu soruldu. Soru karşısında şaşıran Kartal, "Bonucci'nin kariyeri, yaptıkları ortada. Uygun olup olmadığını ben size bırakayım" şeklinde yanıt verdi.

Süper Lig'in 16. haftasının ertleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 7-1'lik tarihi bir skorla geçti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal'a ise yeni transfer Bonucci ile ilgili bir soru yöneltildi.

"BONUCCI FENERBAHÇE'YE UYGUN MU?"

İsmail Kartal'ın açıklamalarda bulunduğu anlarda basın mensubu tarafından deneyimli antrenör İsmail Kartal'a "Bonucci Fenerbahçe'nin sistemine uygun mu?" şeklinde bir soru yöneltildi.

"KARARI SİZE BIRAKIYORUM"

Sorulan bu soru karşısında şaşıran Kartal, "Bonucci'nin kariyeri, yaptıkları ortada. Uygun olup olmadığını ben size bırakayım" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Konyaspor Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

pusatalfa:

Mesut özil'in kariyeri de ortadaydı ama hiç bir faydası olmadı aldığı paralar cabası

13
22
yanıtYanıtla
Netherill:

mesutun aldığı paralar helal olsun. adamın niye hiç bir faydası olmadığını düşünüyorsunki gayette başarılıydı o hocaya göre.

yanıt12
yanıt4
Yorumcu Davut :

tokat gibi yanıt diye başlığı görünce bende bişe dedi sandım :)

27
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title