Haberler

Bodrum FK, Adanaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki antrenmanda futbolcular, çift kale taktik maçı oynadı. Kart cezalısı olan Samet Yalçın ve Musah Mohammed, maçta forma giyemeyecek. Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, Adanaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıkları sürdürdü.

Bodrum İlçe Stadı'nda teknik direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale taktik maçı oynadı.

Yeşil-beyazlı ekipte kart cezası bulunan Samet Yalçın ve Musah Mohammed, Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

Ligde 48 puanla 6. sırada yer alan Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, gazetecilere, Adanaspor karşısında iyi oyun ortaya koyup 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Puanın çok önemli olduğu haftalara girdiklerini ifade eden Taşdemir, "Bütün takımlar için sıkıntılı bir süreç. Biz de kendi doğrularımızı ve artılarımızı sahaya yansıtacağız. Sonlar geldikçe başarılı olmak zorunda kalıyorsunuz. Adanaspor son iki haftada önemli bir 4 puan aldı. Bizim için zor bir maç olacak. İyi bir oyunla 3 puan alıp dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Bodrum FK'lı futbolcu Mustafa Erdilman ise "Ligin sonuna gelindi ve alt taraf ile üst taraf arasındaki puan farkı çok az. Play-offa kalmamıza kesin gözüyle bakılabilir ama alt taraf yakın ve konsantrasyonumuzu düşürmüyoruz. İnşallah Adana'dan galip döneriz. Kalan dört maçımıza da galip gelmek için çıkacağız." dedi.

Kaynak: AA / Spor

İsmet Taşdemir Samet Yalçın Adanaspor Trendyol Bodrum Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title