Haberler

Bitiş düdüğü sonrası Başakşehirli ve Denizlisporlu futbolcular birbirine girdi

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in, 3-0 öne geçtiği ancak 3-3'lük beraberlikle ayrıldığı Denizlispor maçında ortalık karıştı. Hakemin bitiş düdüğü sonrası Mustafa Yumlu ve Skrtel arasında başlayan sözlü tartışma futbolcularında katılımıyla yerini itişmelere bıraktı.

Medipol Başakşehir'in 3-0 öne geçip son dakikalarda yediği gollerle 3-3 berabere kaldığı Denizlispor maçı sonrası gerginlik yaşandı.

Hakemin son düdüğünün ardından ise saha içinde gerginlik yaşandı. Mustafa Yumlu ve Skrtel arasında başlayan sözlü tartışmaya diğer futbolcular da katılınca kısa süreli itişmeler oldu. Ancak Denizlisporlu futbolcu Rodellega ile turuncu lacivertli teknik ekip görevlileri araya girerek olayların büyümesini engelledi.

Bitiş düdüğü sonrası Başakşehirli ve Denizlisporlu futbolcular birbirine girdi

UZATMA DAKİKALARINDA 2 GOL YEDİ

Süper Lig'in 10. haftasında Başakşehir, evinde Denizlispor ile 3-3 berabere kaldı. 60. dakikaya kadar maçı 3-0 önde götüren turuncu-lacivertliler, 62'de Özer, 90+2'de Rodellega ve 90+7'de Murawski'nin gollerine engel olamayınca iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Bitiş düdüğü sonrası Başakşehirli ve Denizlisporlu futbolcular birbirine girdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Yumlu Denizlispor Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (1)

VATANDAŞ RIZA:

Yabancı takımları yenemeyen ve nasılsa profesyonel denilen bu amatör futbolcular ancak birbirlerini yenerler, bir de sanki dünya şampiyonu olmuş gibi havalara girerler. Bırakın ya, milleti meşgul etmeyin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title