Haberler

"Bir yere yazalım" diyen Rıdvan Dilmen'den canlı yayında bomba Okan Buruk kehaneti

Güncelleme:

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 yendiği karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Okan Buruk ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Buruk'un bir gün A Milli Takım'ın başına geçeceğini belirten Dilmen, "Bir yere yazalım; bir gün A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Allah izin verirse Okan Buruk olacak ve kalacaktır." dedi.

Trabzonspor'un Galatasaray'a 5-1 yenildiği maçı TV8.5 ekranlarında yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ile ilgili çarpıcı bir kehanette bulundu.

"BİR GÜN A MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ OLACAK"

Rıdvan Dilmen yaptığı değerlendirmede, "Bir yere yazalım; bir gün A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Allah izin verirse Okan Buruk olacak ve kalacaktır. Montella'ya da başarılar diliyorum ama bir gün olacaktır. ' Galatasaray'dan ayrılsın' anlamında söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in Okan Buruk ile ilgili açıklamalarının devamı şöyle:

"OKAN BURUK BU İŞİN NEREDESİNDE?"

Türkiye'de ilk etapta 3 isim çok konuşulur; Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli. UEFA şampiyonu olmuştur Fatih Terim. Jenerasyonun büyük bir kısmı Fatih Terim zamanında Galatasaraylı olmuştur. Mustafa Denizli'nin de hem milli takımda hem de 'Üç büyüklerde şampiyonluğu önemlidir. Şenol Güneş'in de aynı şekilde milli takım ve kulüp başarıları… Peki Okan Buruk bu işin neresinde?

"AKHİSARSPOR'U AVRUPA'YA GÖTÜRDÜ"

Ben bir şey yapan teknik direktörlere bayılırım. Okan Buruk şu an 3. Lig'de olan Akhisarspor ile kupa kazanıp Avrupa'ya götürdü. Yetmedi bütün sezon stadı dolmayan Başakşehir ile şampiyon oldu. Yetmedi şimdi Galatasaray ile şampiyonluk…

"GELENEĞİN DIŞINDA OYUNLAR OYNUYOR"

Okan Buruk büyük takım, küçük takım demeden 3 tane kupayı aldı. Bu arada sonucu iyi olmasa da Şampiyonlar Ligi'nde bir oyun ortaya koydu. Taktiksel varyasyonlar yapmasa Akhisar ile kupa alamazsın, Başakşehir ile şampiyon olamazsın. Geleneğin dışında oyunlar oynuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Rıdvan Dilmen Trabzonspor Galatasaray Milli Takım Okan Buruk Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (8)

musti kayık:

orayada getirirler rıdvan orayada ..arkasındaki eller

31
91
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Bırakın artık bu işleri türk futbolu sizin gibi düşünenler yüzünden ilerlemiyor hiç bir zaman

yanıt59
yanıt17
pusatalfa:

Bunun kehanetle ne alakası var Rıdvan dilmen, herkesin gördüğü sır olamaz. Okan hocada mangal gibi yürek var, öyle bazıları gibi defanstan çıkmaya korkan bir hoca değil. Dolayısıyla alnının akıyla gelir gelirse milli takımın başına ,

58
21
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Şeytan gibi vesvese vererek ortalığı bulandırmak senin işin

27
12
yanıtYanıtla
hüseyin çürük:

baktınız fenerden bişey olmayacak fatih hocadan sonra okanmı ? yemezler şeytan olamamış Rıdvan...

21
10
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

İyi ki de bir gol olur dediğin öngörün tuttu. Ha bire sallayıp duruyon be, Rıdvan hoca

19
3
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Ya bu Rıdvan hoc bence maç yorumu yaparken o kadar taraflı anlatıyor ki o yüzden dinleyesim ve izleyesim gelmiyor onu. Her maç yorumunu fenerbahçe'ye bağlıyor. Galatasaray veya başka bir maç analizi yaparken sonucu allem ediyor kallem ediyor fenere bağlılyor. Çok itici oluyor bu durumda.

8
1
yanıtYanıtla
Necati Nejdet:

Tabiki öyle diyecek başka türlü şampiyonluk yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title