Haberler

Bir rüya sona eriyor! Real Madrid'de kulüp tarihinin en pahalı transferi Gareth Bale ayrılıyor

Güncelleme:

Real Madrid'in tecrübeli yıldızı ve Galler milli takımının belkemiği olan Gareth Bale, kariyerine yeni bir yön vermeye hazırlanıyor. Real Madrid'den ayrılacak olan yıldız futbolcu, İngiltere'de futbol hayatına devam edecek.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, 2013 yılında 101 milyon euro karşılığında İngiliz temsilcisi Totthenham Hostspur'dan transfer ettiği ve kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Gareth Bale ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

"REAL MADRID'DEN AYRILACAK"

Galli oyuncunun menajeri Jonathan Barnett sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bale hakkında yaptığı açıklamada, "Kulüpten ayrılacak fakat bir sonraki adım için Galler'in eleme maçlarını beklememiz gerekiyor. Galler'in Dünya Kupası'na katılıp katılmayacağı belirleyici faktör olacak. Tercihimizi bundan sonra oluşacak koşullara göre yapacağız. İngiltere'ye dönmesi diğer seçeneklere göre daha olası." ifadelerini kullandı.

BU SEZON BEKLENENİ VEREMEDİ

32 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon Real Madrid formasını tüm kulvarlarda 7 kez giydi ve sadece 1 gol atabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Gareth Bale Galler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title