Haberler

Bir İyi Bir de Kötü Haber!

Güncelleme:

Beşiktaş Avrupa'da yoluna devam ederken bir diğer temsilcimiz Bursaspor elendi.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için Rusya'nın Alania takımıyla play-off turunda mücadele eden Beşiktaş, rakibini geçerek 5. kez gruplara kalmayı başardı.

Siyah-beyazlı ekip, yeni sisteme geçildiğinden bu yana başarılı bir grafik çizerek daha önce 4 kez gruplara kalmayı başarırken, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Alania'ya rövanş mücadelesinde 2-0 yenilmesine rağmen 5. kez gruplara kaldı.

-Kabus gibi geçti-

İlk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetle Rusya'ya rahat bir şekilde geçen Beşiktaş için son 10 dakika kabus gibi geçti.

81. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik duruma düşen siyah-beyazlı ekip, İbrahim Toraman'ın kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla sıkıntılı anlar yaşadı. 88. dakikada 2. golü yiyen Beşiktaş, kalan dakikalarda maçın uzamaması için büyük gayret gösterdi.

Alania'nın üst üste atakları karşısında zor anlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, maçın bitiş düdüğüyle birlikte rahat bir nefes aldı.

-MAÇ BAŞLADI YAĞMUR DURDU-

İki takım arasındaki karşılaşma, sağanak nedeniyle 1 saat 35 dakika geç başlarken, karşılaşmanın başlamasıyla birlikte yağmur durdu.

Maçtan 2 saat önce başlayan ve yoğun şekilde yağan yağmurun zemini oynanmaz hale getirmesi nedeniyle iki kez başlama saati değişen mücadelenin başlamasıyla birlikte yağış sona erdi ve futbolcular rahat bir şekilde mücadelelerini verdiler.

-Bursaspor Lige Veda Etti-

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Bursaspor, deplasmanda RSC Anderlecht ile 2-2 berabere kalarak, lige veda etti.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title