Haberler

Bine Yakın Bisiklet Tutkunu 'Cumhuriyet için Pedal' Temasıyla Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turuna Katıldı

Güncelleme:

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi'nin katkılarıyla düzenlenen Tophane-Nilüfer-Mudanya Bisiklet Turu, bu yıl 'Cumhuriyet için Pedal' temasıyla gerçekleşti. Bine yakın bisiklet tutkunu, Tophane'den Mudanya'ya pedal çevirdi.

Bine yakın bisiklet tutkununun katıldığı'Tophane-Nilüfer- Mudanya Bisiklet Turu', bu yıl 'Cumhuriyet için Pedal' temasıyla gerçekleşti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in başlangıcını yaptığı tura katılan bisikletliler, Tophane'den Mudanya'ya Cumhuriyet için pedal çevirdi.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi'nin de katkılarıyla her yıl farklı bir temayla düzenlenen 'Tophane-Nilüfer- Mudanya Bisiklet Turu', bu yıl da geniş katılımla gerçekleşti. Bu yıl 15'incisi düzenlenen bisiklet turunun teması, Cumhuriyet oldu. 'Cumhuriyet için Pedal' sloganıyla düzenlenen tura bine yakın bisiklet tutkunu katıldı. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Bisikletli Zabıta Ekibi de, turdaki yerini aldı. Aynı zamanda 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası içinde gerçekleştirilen bisiklet turunda, kentsel hareketlilik, sürdürülebilir alternatif ve temiz ulaşıma da dikkat çekildi.

Sabah saatlerinde Tophane Saltanat Kapı önünde toplanan bisikletliler, başlangıç için yerlerini aldı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş da tur başlangıcına katılarak, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Turun başlangıcında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bisiklet kullanımını önemsediklerini vurgulayarak Tophane-Nilüfer- Mudanya Bisiklet Turu'na 15 yıldır destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tura katılan bisiklet sevdalılarına teşekkür eden Başkan Turgay Erdem, "Çevre duyarlılığı olan insanlarla yan yana olmak çok anlamlı. Bu yıl 100. yılında Cumhuriyet için pedal çeviriyoruz. Buradan 'Yaşasın Cumhuriyet' diye haykırıyoruz. Başarılı ve sağlıklı bir tur olmasını diliyorum" dedi.

Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş da, tura katılanlara teşekkür ederek, başarılı bir tur olması dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 15. Tophane-Nilüfer- Mudanya Bisiklet Turu'nun başlangıcını yaptı. Bine yakın bisiklet sevdalısı, Tophane Saltanat Kapı önünden coşku içinde başlayan yaklaşık 35 kilometrelik bisiklet turunu, Atatürk Caddesi ve Acemler Kavşağı'ndan geçerek, Mudanya Mütareke Meydanı'nda noktaladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

nilüfer belediyesi Kent Konseyi Tophane Mudanya Turizm Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title