Haberler

Beşiktaş Yönetimi Balıkesir'de

Beşiktaş yöneticileri, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Beşiktaş yöneticileri, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Gustavia Restoran Cafe'de gerçekleşen toplantıya Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Erdoğan, Erdal Karacan ve Seyit Ateş, Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, siyah beyazlı ekibin unutulmaz futbolcularından Tezcan Ozan, Mehmet Ekşi ve Necdet Ergün katıldı. Balıkesir'de yaşayan bir başka efsane isim Coşkun Ehlidil de toplantıda eski arkadaşlarıyla özlem giderdi.

Balıkesirli Beşiktaşlılarla buluşmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirten Levent Erdoğan, bundan sonra Akhisar, Alaşehir, Manisa, Kuşadası, Marmaris, Bodrum'daki Beşiktaşlılarla da biraraya geleceklerini söyledi. Bu tür ziyaretleri sıklaştıracaklarını açıklayan Levent Erdoğan, Beşiktaş da yaşanan gelişmeleri, devre arasında yapılması düşünülen transferleri anlattı. Levent Erdoğan, şöyle dedi:

"ARA TRANSFERDE TAKVİYE YAPILACAK"

"Ankaragücü ile oynadığımız kupa maçı sizi yanıltmasın. Hocamız o karşılaşmada gençlere şans tanıdı. Gençlerden ümitliyiz. Maç eksiklikleri var. Fazla transfer külfeti olmadan, akıllı yönetim ile başarıya ulaşacağız. Ara transfer döneminde teknik heyetin isteği doğrultusunda bir kaç takviye yapabiliriz. Nisan ayında yeni stadın yapımı başlayacak. Dünyada ideal stat kapasitesi 30-45 bin. Yeni stadımız 36 bin kişi kapasiteli olacak. Stat, İstanbul'un tarihi dokusuna saygı gösterilerek yapılacak. Yeni stadın bitmesiyle birlikte gelirler artacak, kulüp rahatlayacak. Ayrıca Gaziosmanpaşa'da güzel bir alt yapı tesisi yapılacak. Ümraniye tesisleri de gündemde. Bu çalışmalarla alt yapı daha rahat bir ortamda çalışacak. Alt yapıya önem veriyoruz."

"SIKINTILARA RAĞMEN İYİ YOLDAYIZ"

Profesyonel yönetim ve kurumsallaşmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Levent Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Yaşadığımız ekonomik sıkıntıları aşmak için canla başla çalışıyoruz. Sıkıntılara rağmen iyi yoldayız. Zor günler geçiriyoruz. Gelirlerin dönüşümü başladığında kulüp rahatlayacak. Kısa vadeli borçlar var. Eski futbolcuların alacakları ödeniyor. Yaşananlar bize ders oldu. 2013 yılında UEFA'nın yeni kriterleri gelecek. Yönetimler, kendi dönemlerindeki borçlardan sorumlu olacak. Yapacağımız tüzük değişikliği ile borçlanmaya sınırlama gelecek."

FOTOĞRAF - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erdal Karacan Seyit Ateş Balıkesir Beşiktaş Spor Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title