Haberler

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas: Kazanmak için her şeyi yapacağız

Güncelleme:

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, UEFA Konferans Ligi'nde Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynayacakları maç öncesi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vukas, zor bir maç olacağını belirterek, takımın son haftalarda istenen sonuçları alamadığını ve bu durumu düzeltmek için her maça kazanma amacıyla çıkması gerektiğini ifade etti.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda yarın deplasmanda Norveç ekibi Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas ve oyunculardan Rachid Ghezzal, maçın oynanacağı Aspmyra Stadyumu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vukas, zor bir maç olacağını belirterek, "Rakip kendi sahasında iyi, sert ve disiplinli oynuyor. Grupta bir puanımız var. Puanımızı yükseltmek istiyoruz. Gruptan çıkmak zorundayız. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Son haftalarda istenen sonuçları alamıyoruz. Ligde ve Avrupa'da her maça kazanma amacıyla çıkıp bu durumu düzeltmeliyiz" dedi.

Hari Vukas, yoğun bir fikstürleri olduğunu ifade ederek, "Üç günde bir maç yapıyoruz. Bu takvimde en doğru şeyin son antrenmanı İstanbul'da yapmak olduğunu düşündük. Maçın zor olduğunun farkındayız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray maçında yeni şeyler gösterdiğimizi düşünüyorum. Yaklaşık yetmiş dakika on kişi mücadele ettik. Galatasaray maçında iyi bir görüntü sergiledik ve bu durum daha iyiye gidecek" açıklamasında bulundu.

Rachid Ghezzal: "Tek düşüncemiz kazanmak"

Siyah-beyazlı futbolcu Rachid Ghezzal ise, Bodo/Glimt maçıyla ilgili, "Yarın zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Şu anda iyi durumda değiliz. Kendi sahamızda Lugano'ya kaybettik. Bu mağlubiyeti telafi etmeliyiz. Tek düşüncemiz kazanmak ve grupta iyi bir noktaya gelmek. Hava sıcaklığı konusunda şanslıyız, hava daha soğuk olabilirdi. Maça hazırız. İyi odaklandık. Suni çimde oynamak bizim için olağan bir durum değil. Çok kötü bir çim sahada oynamaktansa suni çimde oynamayı tercih ederim. Uzun bir uçuş yaptığımız için burada antrenman yapamadık. İyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oynayarak, suni çim ve hava durumu gibi detaylara bakmadan kazanmak istiyoruz. Kendimi tamamen iyi hissediyorum. Zaten öyle olmasam ne hoca beni oynatır ne de ben oynamak isterim. İyiyim ve mutluyum. Takıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Böyle devam etmesini umuyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bodo Glimt Konferans Beşiktaş Norveç Futbol Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title