Haberler

Beşiktaş, Vedat Muriqi'in menajeriyle görüştü: Lazio ile sorun yaşarsa ona talibiz

Güncelleme:

Lazio'da son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan Vedat Muriqi hakkında canlı yayında flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın, Kosovalı golcünün menajeriyle transfer görüşmesi yaptığı ve Lazio ile arasında sorun olması halinde Vedat'a talip olacakları belirtildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen Vedat Muriqi, son günlerde manşetlerden düşmüyor. Lazio'da şimdiye dek yalnızca 4 resmi maçta forma şansı bulabilen Kosovalı golcü, henüz gol ya da asist sevinci yaşayamadı.

Tüm bu gelişmelerin gölgesinde A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, canlı yayında Vedat Muriqi ile ilgili flaş transfer iddiasında bulundu. A Spor'da konuşan Uzundurukan, devre arasında kadrosuna bir forvet katmayı planlayan Beşiktaş'ın Lazio ve İtalya'daki kariyeri tartışılır hale gelen Vedat Muriqi'ya talip olduğunu öne sürdü.

"SEN YİNE DE GÖRÜŞ, BİZ VEDAT'A TALİBİZ"

Siyah-beyazlıların Kosovalı golcüyle alakalı girişimlerinin detaylarını anlatan Uzundurukan, "Beşiktaş'ta şöyle bir gelişme var. Beşiktaş, forvet arıyor. Vedat Muriqi'nin menajeri Haluk Canatar. İtalya'da iddialar çıkıyor ama Haluk Canatar, Fenerbahçe'nin bir girişimi olmadığını söylüyor ve şunu da ekliyor; 'Vedat Muriqi, Lazio'da sonuna kadar devam edecek. Pes etmeyecek ancak kulübü göndermek isterse Lazio'dan ayrılabilir' diyor. Beşiktaşlı yöneticiler, 'Sen yine de bir görüş. Biz öyle bir durumda Vedat Muriqi'ye talibiz' diyor" ifadelerini kullandı.

Bu sezon 7 maçta Lazio forması giyen Muriqi'nin henüz gol ve asist katkısı sağlayamadı. İtalya'da son iki maçtır sert şekilde eleştirilen ve erkenden oyundan alınan forvetin 11'deki yerini kaybedip kaybetmeyeceğini önümüzdeki haftalar gösterecek.

Öte yandan Vedat Muriqi, Juventus maçının ardından gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muriqi, "Vedo geldi" paylaşımını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriqi Beşiktaş İtalya Lazio Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı!
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (9)

COŞKUN:

Vedat muriç orta takım oyuncusudur 2 gol attı diye bu kadar şişirilmesine zaten bir anlam verememiştim zaten inancım yoktu da gerçekten bu futbol dunyasında buyuk , menejer idareci paslaşmaları var lazio kim muriç kim şimdide yine transfer muhabbeti gelsin yuzde 10 komisyonlar son gideceği yer yine rizespor klasında bir takımdır oralarda yıldız olur

5
2
yanıtYanıtla
KRALEX:

BİZ GERİ TALİP OLURUUZZ OO GELECEGİ YERİ BİLİYORRR

5
2
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Daha önce de ifade ettim; Vedat kesinlikle yanlış ülkeye gitti. İtalyada gol atmak kolay değildir. İspanya, Fransa gibi ülkelerde kral olurdu.

4
2
yanıtYanıtla
trabzonspor:

RİZEYE GERİ DÖNSÜN GOL KRALI OLUR.

yanıt2
yanıt2
Hasann:

biraz sabır göstermek lazım

1
3
yanıtYanıtla
analiz:

al al gza gelıp sende al bizim basın nasılsa bu işte profesyonel adamı padişah kral ettik verdık gazı verdık gazı aha buyur ortada, , bu adamın gecen sene hangi macında ne yaptı hangı macı kazandı bırı baan soyleyebılırmı ?karakterine lafım yok cok iyi niyetlı . . . ee deyin baaammmmm bana hangi macı kurtardı hangi macta ne yaptı , ama allah icin basın iyi iş gördü gaz gaz gaz ve satıldı sonucmu? ortada hahahahaah

2
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Come to Sivasspor :)

0
1
yanıtYanıtla
Orhan Kaptan:

Italyanlar parayi sokakta topluyor 17 milyon vermis adam besiktasa bedava verecek? Besiktasta o para varmi? Olsaydi elindekilerini göndermezdi ayda transfer yapardi

1
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bir gs taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum Beşiktaşa hayırlı olsun lazzio zaten buna para ödemedi ali koçun para aklama transferiydi bu bu adamın ederi 5milyon gecmez

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title