Haberler

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı ağırlayacağı maç öncesi taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplanan Galatasaray taraftarları, Tüpraş Stadyumu'na götürülürken, Beşiktaş taraftarlarıyla aralarında sözlü atışmalar yaşandı. Polis, iki takım taraftarlarının karşılaşmasını engellemek için barikatlarla güvenlik kordonu oluşturdu. Olayların büyümesini engellemek için çevik kuvvet ve TOMA aracı devreye girdi.

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş derbi maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, gruplar halinde Tüpraş Stadyumu'na götürüldü.

TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Stadyuma girmeden önce, Galatasaraylı taraftarlar ile Beşiktaş taraftarı arasında sözlü atışmalar yaşandı. Polis barikatını aşarak Beşiktaş taraftarına doğru koşmaya çalışan grubu polis engelledi.

POLİS ENGEL OLDU

Yaşanan tartışmanın ardından polisin müdahalesiyle dağılan grup sakinleştirildi ve stadyuma giriş yapabildiler. Bu müdahale sonrasında herhangi bir ciddi olay yaşanmadı ve taraftarlar problem olmadan dağıldılar. Daha sonra Beşiktaş taraftarları bölgeden uzaklaştırıldı. Galatasaray taraftarlarının da hızlı şekilde stadyuma girişleri sağlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Beşiktaş Tüpraş Taksim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı?
500

Yorumlar (10)

JY:

GS HADDINI BIL YOKSA BIZ BILDIRMESINI BILIRIZ.

32
56
yanıtYanıtla
Amokachi:

İnleyen nağmeler, ruhumu sardı.

yanıt24
yanıt8
emre gamsiz:

yallah kumda oyna

yanıt4
yanıt1
Ahmet Yazıcı:

Neden abi neden . Futbol bu oyun oyuncak yani . Neden bu kavga. Siz akılsızmısınız? Resmen cinayet işleniyor şu boş beleş futbol mevzusu yüzünden ? Neden?

67
4
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Beşiktaş belli ki fenerin gazına gelmiş, yoksa GS ile ne derdi olabilir

30
33
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Gazına gelmesine gerek yok. Bak tribünde ne yazıyor. Rahmi Baba. Önce stadın adı Tüpraş oldu, önümüzdeki sezon forma sponsoru yine Beko oldu.

yanıt18
yanıt4
bekir Kizildemir:

Bu işler böyle! Türkiyede futbol Galatasaray a karşı oynanan bir oyundur! Bjk sponsoru FB normal yani

17
21
yanıtYanıtla
Selim Ünal:

Trabzonsporluyum özüm beşiktaştan yana. Trabzonsporun seyircileri farklı yenildiğimiz maçta galatasaraya tirubunlerde hiç üzülmeden oynuyorlardı. Ben o taraftarlardan değilim. Beşiktaşın yenmesini canı gönülden istiyorum.

15
18
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Kolay degil hazım 5 sancısı hala devam ediyor ??

yanıt10
yanıt11
Mehmet Vatandaş:

Hem misafir olarak maça geleceksiniz hem ev sahibine saldıracaksınız !!! Terbiyesizlik had bilmezlik

15
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title