Haberler

Beşiktaş, Torku Konyaspor Maçını Erken Saatte Oynamak İçin TFF'ye Başvuracak

Güncelleme:

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Torku Konyaspor'la oynanacak lig maçı erken saate almak için TFF'ye başvuracaklarını açıkladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyon olmalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduklarını belirten Ahmet Nur Çebi, "Evsiz, barksız bir şekilde şampiyon olduk. Biz de bilmiyoruz nasıl yaptık, Allah yardım etti. Muhteşem bir sonuç." dedi.

'KONYA MAÇINI 2'DE OYNAMAK İÇİN KONUŞACAĞIZ'

Deplasmandaki Torku Konyaspor maçı için TFF ile görüşeceklerini belirten Çebi, "Şimdi TFF ile konuşacağız. Konya'da maçını 2'ye 3'e alırsak koşup buraya geleceğiz. Alırız, alırız, Konyaspor sorun yapmaz. Erken oynarız sonra kupayı kaldırırız" ifadelerini kullandı.

TFF'nin yaptığı açıklama göre karşılaşma, Perşembe günü oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

burak:

şike yapsana şike yapsana aziz yıldrım şike yapsana

13
17
yanıtYanıtla
a. bahri yılmaz / almanya:

BİR GS Lİ Olarak beşiktaşlı kardeşlerimi kutluyorum. . tebrikler. . fatih terim gs ye büyük hizmetlerde bulundu ama ne yalan söyliyim şenol hocayı hep gs de görmek istemişimdir. . trabzona kısmet oldu ama anlaşamadılar. . en sonunda bjk de kendini gösterdi. . fenerbahceyede bir çift lafım var. . HAZMEDECEKSENİZ!!! zaten türk futbolunun başına 50 senedir bela oldunuz!! bursa gibi trabzon gibi iki büyük klüp sizin yüzünüzden ne hale geldi. . sizin yüzünüzden türk futbolu gelişemedi.

5
0
yanıtYanıtla
AHMET ADIBELİ:

beşiktaş federasyona başvurmaya alışık federasyondan 6 tane şampiyonluk istesin ve bi anda GALATASARAY YA yetişsin nede olsa federasyon beşiktaşı kırmaz

1
0
yanıtYanıtla
ddd:

bir gs li olarak tebrik ediyorum hayırlı olsun şikecilere ders olsun

1
0
yanıtYanıtla
ahmet adıbeli:

BENDE GALATASARAY LIYİYIM AMA SENİN YORUMUNU BEYENMEDİM HEM SENİ hem beşiktaş başkanını şidetle kıniyorım

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title