Haberler

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Süper Lig devi Beşiktaş, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler yaşayan Beşiktaş, son olarak Alanyaspor'a sahasında yenilmesinin ardından deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile yollarını resmen ayırdı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir. Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay'a tüm emekleri için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı

6 ADAY VAR

Yeni yönetimin teknik direktörlük için 6 adayı var. Fabio Cannavaro, Slaven Bilic, Jorge Sampaoli, Van Nistelrooy, Frank de Boer, Bruno Genesio ve Stanislav Cherchesov teknik direktörlük için düşünülen isimler arasında yer alıyor.

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı

RIZA ÇALIMBAY'IN KARNESİ

Deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay, 10 Kasım 2023'te başladığı Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinde 7 maça çıktı. Çalımbay, 5 Süper Lig maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet, 2 Avrupa maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Toplam 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıza Çalımbay Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Atacan Tuğtekin:

efsane kaptan şu bu verdiniz gazı sanki gelen yapacak kadro zayıf transfer yapsaydınız da ikinci yarı baksaydınız duruma bu beşiktaşlılık?

112
4
yanıtYanıtla
pentakill lol:

adama resmen haksızlık yapılmış vay be beşiktaş efsanelerinden rıza hocaya yaptıklarına bak.

26
7
yanıtYanıtla
slim shady:

Hocanın en büyük eksiği aynı yöntemle farklı sonuç beklemesi. Formasyonda değişiklik yapmıyor, oyuncuları farklı noktada kullanmıyor, altyapıdan yeterli takviye yapmıyor. Demirege ve semihten başka adam yok muydu. Orta alana sürekli pres yapacak adam koyması lazımdı, hiçbirini yapmadı. Ama rıza hoca her zaman efsane olarak kalmaya devam edecektir.

13
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Gereksiz bir ayrılık olmuş, zaten bu sene çoktan bitmişti beşiktaş için, sezon sonuna kadar Rıza hoca götürebilirdi, gelecek kişi içinde bir farklılık olmayacak ki futbolcular kötü zaten.

7
1
yanıtYanıtla
Senrey26:

yahu şikayet ettiğin oyuncuları eleştirdiğin konular olmasaydı zaten sen hiç gelmez yönetim ve şenol Güneş kalırdı.

6
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kadroyu rıza mı kurdu , bu kadro ile ne yapsın adam , bu sezon bitti Beşiktaş için ve rıza ile seneye planlar yapılmaydı yok kardeşim Türk futbolundan bir şey olmaz

4
0
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Bahçeli karıştırıyor bjk yi küme düşerse şaşmayın...

2
0
yanıtYanıtla
itunes parax:

bilic olur

0
1
yanıtYanıtla
Cevap :

Beşiktaşta olsa 54 kupa kaldırırdı sözde gördük. Büyük lokma ye büyük konuşma.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title