Haberler

    Beşiktaş'tan Domagoj Vida kararı: '8 milyon Euro getirin'

    Güncelleme:

    Spor Arena / İsmail ER - Yeni sezonda takımın 60 milyon Euro olan bütçesini 30 milyon Euro'ya indirmeyi planlayan Beşiktaş oyuncu ücretlerinde beklenen oranda indirim gerçekleştiremezken alternatif çözüm arayışlarını girdi.

    Spor Arena / İsmail ER - Yeni sezonda takımın 60 milyon Euro olan bütçesini 30 milyon Euro'ya indirmeyi planlayan Beşiktaş oyuncu ücretlerinde beklenen oranda indirim gerçekleştiremezken alternatif çözüm arayışlarını girdi. Sözleşmesi devam eden yüksek ücretli oyunculara yolları ayırıp hem bonservis kazanmak hem de maaş yükünden kurtulmayı hedefleyen siyah beyazlılarda Domagoj Vida yeni sezon planları içinde yok. Yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro'ya yaklaşan Hırvat stoperin sezonun tamamlanmasıyla birlikte satılması için yönetim menajerine talimat verdi.

    4.5 yılda toplam 15 milyon Euro

    2017-18 sezonun devre arasında bonservis ödenmeden siyah beyazlı takımı katılan Vida ile her sezon için 3 milyon Euro garanti ücret karşılığında 4.5 yıllık anlaşma imzalandı. Hırvat Milli Takımı'nda da görev yapan Vida'ya ayrıca 1.5 milyon Euro imza parası verilirken, menajerine de 1.2 milyon Euro ödendi. Başka bir deyişle önümüzdeki sezon takımın bütçesi 30 milyon Euro'ya indirilmesi planlanırken kalması durumunda tüm bütçenin yüzde 10'u olan 3 milyon Euro yıllık garanti ücret olarak Vida'ya ödenecek.

    Çizme ekipleri yakın markajda

    Siyah beyazlı yönetiminin 8 milyon Euro istediği Vida için İtalya ve İspanya takımlarından teklifler geldiği fakat bonservis ücreti konusunda kararsız kaldıkları iddia edildi. Özellikte Roma'nın 31 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği İtalyan medyasında da yer alırken Çizme ekibinin durumunu sorduğu Domagoj Vida için 7 milyon Euro bonservisi gözden çıkardığı öne sürüldü. Resmi bir teklif gelmesi durumunda Beşiktaş yönetiminin Hırvat stoperle ilgilenen kulüplere bonservis konusunda gerekli kolaylığı göstereceği öğrenildi.

    Sırada Ljajic mi var?

    Beşiktaş'ta Vida'nın ardından yönetimin Ljajic'te izleyeceği strateji de merak konusu oldu. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Çok iyi çocuk. Ancak 3 milyon 750 bin Euro maaş. Beşiktaş bu rakamları kaldıramaz" sözlerinin ardından Sırp oyuncudan da Vida gibi kendisine kulüp bulması istenebilir.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Domagoj Vida Beşiktaş Haberler

    Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

    Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Bakmadan Geçme

    3-4 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680
    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title