Haberler

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay göreve getiriliyor. Çalımbay, seçime kadar takımın başında olacak.

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından göreve tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay getiriliyor.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Güneş'in Lugano yenilgisinden sonra istifa etmesiyle, yardımcısı Burak Yılmaz ile yola devam kararı aldı. Ancak Burak Yılmaz; 4 lig, 2 Avrupa maçında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alıp Avrupa Konferans Ligi'nden de elenince, taraftarların çok büyük protestosuyla karşı karşıya kaldı. Bu sabah istifa eden Burak Yılmaz'ın yerine akla gelen ilk isim, yılların tecrübesi Rıza Çalımbay oldu. Tecrübeli teknik adam, yönetim tarafından kendisine sunulan 'seçime kadar' görev alma teklifini kabul etti. İlk aşamada olağanüstü seçimin yapılacağı 3 Aralık'a kadar çalışacak Rıza Çalımbay'ın devam edip etmeyeceğine yeni başkan ve yönetim kurulu karar verecek.

Tecrübeli teknik adam ile ilgili resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Burak Yılmaz Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title