Haberler

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrası Ahmet Nur Çebi harekete geçiyor!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın görevi bırakma kararından sonra, taraftarın başkan olmasını istediği Ahmet Nur Çebi'nin yarından sonra resmen çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Başkan Fikret Orman'ın görevi bırakacağını açıklamasından sonra Beşiktaş'ta doğal olarak kongre kulisleri de hemen başladı. Ancak başkan adayları şu an için temkinli konuşuyor ve resmi açıklamanın yapılmasını bekliyor. Başkan adaylarının son durumları ise şu şekilde:

AHMET NUR ÇEBİ KURMAYLARINI İSTANBUL'A ÇAĞIRDI

Fikret Orman'ın istifa etmesi halinde başkan adayı olacağını daha önce defalarca açıklayan eski ikinci başkan Ahmet Nurt Çebi, seçim için akla gelen ilk isim. Beşiktaşlı taraftarların başkan olmasını istediği Çebi'nin kendisine yakın kişilerle yaptığı ilk değerlendirmelerde yönetimin açıklayacağı resmi kararı beklediği ve yarından sonra resmen çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Bu arada Çebi'nin hem birlikte hareket ettiği kongre arkadaşlarıyla, hem de yönetim listesine almayı düşündüğü yönetici adaylarıyla görüşerek şehir dışında olanların İstanbul'a gelmelerini istediği de gelen bilgiler arasında.

SERDAR BİLGİLİ VE İSMAİL ÜNAL NE DEDİ?

Başkanlık için adı geçen bir diğer aday Serdar Bilgili'nin ise geçen haftalarda Beşiktaş'ın bazı ileri gelenlerinden teklif aldığı ve kesin bir dille 'hayır' cevabını verdiği bildirilirken, Bilgili döneminin yöneticisi olan İsmail Ünal'ın ismi de daha yüksek sesle söylenmeye başladı bile. İsmail Ünal'ın da tıpkı Ahmet Nur Çebi gibi yarın açıklanacak resmi süreci beklediği kulislerde konuşulanlar arasında. Bu arada mevcut yönetimden bazı yöneticilerin de yarınki olağanüstü toplantıda açıklanacak kararlardan sonra istifa etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman İstanbul Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

:

GELEN DAHA KÖTÜ

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BURADA BOŞUNA YORUM YAPMAYIN ARTIK PARALI ZENGİN YÖNETİCİ DEVRİ BİTTİ. KULÜP BAŞKANI MEMUR GİBİ OLDU ARTIK. . CEBİNDEN KİMSE 1 LİRA BİLE PARA HARCAYAMAZ. . FİKRET ORMAN KULÜBÜ BORCA SOKMADAN BAŞARI PEŞİNDEYDİ. . AMA ONADA SABIR LAZIM. . ARTIK ESKİSİ GİBİ ŞAŞALI TRANSFERLER YAPMAK İMKANSIZ. . . GALATASARAY BU SENE PATLARSA SENEYE İFLAS EDER.

7
1
yanıtYanıtla
bjkli:

''kulübü borca sokmadan başarı peşinde'' miydi? O geldiğinden beri borç miktarına bir bakın dilerseniz.

yanıt2
yanıt0
CAHİLLER VE PESPAYELERİN HAKİMİYETİ:

Adam gibi adam, Yazı oldu. Futbol bir kültürdür. Sürekli kazanamazsınız. Yapılanma sabır ister. Yazıklar olsun cahillerin hakimiyetine. . .

5
3
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

kufure karşıyım, haketmiyor ama son 2 sezondur gercekten cok kotusun fıkret basgan. yaptıkların ıcın mınnetarız eyvallah. hosgeldın Ahmet nur çebi.

6
1
yanıtYanıtla
aaavvv:

fiko sana byyyyyy

4
3
yanıtYanıtla
aziz iriş:

Fikret ORMAN bu takıma olumlu anlamda çok katkı yaptı lakin son iki döneminde ne yaptığını kendi de anlamadı. Bir kulübe başkan olursanız biraz da taraftarın sesini duymak, onların değerli fikirlerini hayata geçirmek gerekir. Fikret başkan da son iki sezonu taraftarı dinlemeyerek hata yaptı

4
1
yanıtYanıtla
haberler:

Önce Beşiktaşımızın borcunun hesabını versin, ben gidiyorum demekle olmaz!

5
0
yanıtYanıtla
hanzo:

ya o degilde paralar nerde ya?

3
1
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

ARKAFAŞLAR; YORUMLARINIZA KATILMAMAK ELDE DEĞİL.. HEPSİ AYRI-AYRI DOGRUDUR. EKSİK VEYA FAZLA OLANLAR OLABİLİR. LÂKİN, BU MALİ SIKINTILAR IŞIĞINDA VE DAR KADRO İLE ABDULLAH AVCI TERCİHİ YANLIŞTI BİR KERE.. BEŞİKTAŞA DURAN VE DEFANSİF VE PASİF OYUN ANLAYIŞI YAKIŞMAZ. BU YANLIŞLAR BÖYLE OLUNCA DA, KAÇINILMAZ SON BÖYLE OLUR..!!!!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title