Haberler

Beşiktaş'ta Atiba, Gökhan Töre, Necip ve Utku Yuvakuran'ın mukavelesi uzatıldı

Güncelleme:

Siyah-Beyazlılar'da Atiba ile 1 yıllık, Gökhan Töre'yle 1, Necip Uysal'la 2 ve Utku Yuvakuran 3 yıllık ile yeni mukavele imzalandı. Siyah-Beyazlılar böylece çifte kupalı kadronun oyuncularını elde tuttu. İmzaların paylaşımına, "Biz hep buradayız. Beşiktaş ailedir" notu düşüldü.

Kara Kartal'da 4 futbolcu ile yola devam edildi. Gökhan Töre, Atiba, Necip Uysal ve Utku Yuvakuran kadroda tutuldu.

Beşiktaş'ta Atiba, Gökhan Töre, Necip ve Utku Yuvakuran'ın mukavelesi uzatıldı

ATİBA VE TÖRE 1 YIL

39 yaşındaki Atiba Hutchinson ve 29 yaşındaki Gökhan Töre ile yapılan sözleşmenin süresi 1 yıllık oldu. Atiba'nın sezon sonu futbolu bırakıp teknik ekibe ya da sportif yöneticilik koltuğuna geçmesi bekliyor.

Gökhan'ın devam etmesi de göstereceği performansa bağlı olacak.

Beşiktaş'ta Atiba, Gökhan Töre, Necip ve Utku Yuvakuran'ın mukavelesi uzatıldı

UTKU KUPADA ŞOV YAPTI

23 yaşındaki kaleci Utku Yuvakuran ise Türkiye Kupası'nda gelen zaferde takımın kalesini korudu. Utku, bir yedek kaleciden daha fazlasını ortaya koyarak camianın ve taraftarın gönlüne girmeyi başardı ve 3 yıllık sözleşmeyi kaptı.

Beşiktaş'ta Atiba, Gökhan Töre, Necip ve Utku Yuvakuran'ın mukavelesi uzatıldı

Altyapıdan yetişen tecrübeli kaptan Necip Uysal'la da 2 senelik yeni mukavele yapıldı. Necip her dönemde önemli bir joker oldu.

"BEŞİKTAŞ AİLEDİR"

Siyah-Beyazlılar'da yeni sözleşme imzalayan ilk futbolcuların sözleri şöyle oldu:

Utku Yuvakuran: Beşiktaş'ın kalesinde 2024'e kadar ben de varım.

Gökhan Töre: Önümüzdeki sezon bu ailenin bir parçasıyım.

Atiba: Yılların bir önemi yok, ne zaman ihtiyacınız olursa ben de buradayım.

Necip Uysal: Ben hep burAdayım, Beşiktaş ailedir.

Beşiktaş'ta Atiba, Gökhan Töre, Necip ve Utku Yuvakuran'ın mukavelesi uzatıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title