Haberler

Beşiktaş, Samsunspor ile Süper Lig'de 61. kez karşılaşacak

Güncelleme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor ile ligde 61. kez karşılaşacak. Siyah-beyazlıların 33'e 11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor ile ligde 61. kez karşılaşacak. 12 sezon sonra ilk kez karşılaşacak olan iki takımın rekabetinde, siyah-beyazlıların 33'e 11 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, yarın saat 16.00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile aldığı 22 puanla averajla 5. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 2 galibiyet, beraberlik ve 8 mağlubiyet ile topladığı 8 puanla 19. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de 61. randevu

Beşiktaş ile Samsunspor ligde 60 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 33 defa galip gelirken kırmızı-beyazlılar ise 11 kez galip geldi. İki takım, 16 kez sahadan beraberlik ile ayrıldı. Söz konusu maçlarda Kartal, 96 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde de 56 gole engel olamadı. İkili arasında oynanan son müsabakada Samsunspor, Beşiktaş'ı İstanbul'da 1-0 mağlup etmişti.

12 sezon sonra ilk müsabaka

İki takım yarın oynanacak müsabaka öncesi son olarak 2011-2012 sezonunda yine bir Süper Lig maçında karşı karşıya gelmişti. O zamanki ismi ile İstanbul İnönü Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Mesut Bakkal yönetimindeki Samsunspor 1-0'lık skor ile galip tamamlamıştı. Söz konusu sezonda Beşiktaş, ligi 55 puanla 4. sırada tamamlarken, Karadeniz temsilcisi ise 36 puan ile Ankaragücü ve Manisaspor ile birlikte bir alt lige düşmüştü.

Beşiktaş'ta Rebic cezalı

Beşiktaş'ta Hırvat oyuncu Ante Rebic, sarı kart cezası nedeniyle Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesinin ardından daha çok forma şansı yakalayan sağ kanat oyuncusu, Pendikspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında sarı kart görmüştü.

Abdülkadir Bitigen düdük çalacak

Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki zorlu müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Samsunspor Beşiktaş Trendyol Süper Lig Futbol Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title