Haberler

    Beşiktaş, Nikola Kalinic transferi için gün sayıyor...

    Güncelleme:

    Süper Lig'de 2020-21 sezonuna 13 Eylül pazar günü Trabzonspor deplasmanında başlayacak olan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda yeni forvetini bu karşılaşmaya yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

    Süper Lig'de 2020-21 sezonuna 13 Eylül pazar günü Trabzonspor deplasmanında başlayacak olan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda yeni forvetini bu karşılaşmaya yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor. Hedefteki isimlerden; Mario Balotelli, Mario Mandzukic ve Ze Luis'i yüksek maliyetleri sebebiyle kadrosuna katamayan; Oumar Niasse ve Papiss Cisse'yi de beklemeye alan Kara Kartal, forvet transferinde bütün enerjisini Nikola Kalinic için harcıyor.

    Geçen sezonu İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Roma'da kiralık olarak geçiren 32 yaşındaki futbolcuyla yapılan ilk 2 temastan da olumlu geri dönüşle ayrılan Beşiktaşlı idareciler, yıldız ismin kulübünü ikna etmesini bekliyor. İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'le 1 yıl daha kontratı bulunan Hırvat golcü ve menacerine, "Bonservis için bütçemiz yok. Eğer Atletico Madrid'le kontratı fesh edip gelebilirseniz bu transfer gerçekleşir" mesajını ileten Kartal, beklemede...

    ATLETICO MADRID KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

    Forvet hattında; Alvaro Morata ve Diego Costa gibi dünyaca ünlü yıldızları bulunduran Atletico Madrid, Nikola Kalinic'i yeni sezon planlamasında bulundurmuyor. Bundan dolayı oyuncudan gelen ayrılık talebini değerlendirmeye alan İspanyol kulübünün, bu konuyla ilgili olarak kararını yeni hafta içerisinde vereceği bildirildi.

    BEŞİKTAŞ'A OLUMLU BAKIYOR

    Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için istekli olan ve düzenli olarak görev alabileceğini düşündüğü için Beşiktaş'a transferine olumlu bakan Kalinic'in, Atletico'yla kontratını fesh etmesinin ardından İstanbul'a gelip Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

    Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde bulunan Beşiktaş'ın buna rağmen en yüksek bütçeyi forvet için ayırdığı öğrenilirken Kalinic'le yıllık 2 milyon Euro karşılığında el sıkışılması planlanıyor. (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Nikola Kalinic Beşiktaş Eylül Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Bakmadan Geçme

    Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500

    Yorumlar (1)

    Oktay:

    Atletico nun Kadrosunda düşünmediği adamı biz neden oynatmayı düşünüyoruz . Kardeşim Çok değil Ligimizde Trabzonspor da Sörloth adında bir futbolcu var Necip Gökhan Töre Atibaya Welintion Güven Yalçın Boyd vereceğiniz Parayı Kaliteli Oyuncuların Bonservisine verin bunu biz mi söyleyelim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title