Haberler

Beşiktaş, Manchester United'ın eski hocasına teklif yaptı

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Manchester United'ı çalıştıran Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'e teklifte bulundu. Beşiktaş yönetiminin Solskjaer'e 1.5 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Solskjaer, 21 Kasım 2021 tarihinden bu yana takım çalıştırmıyor.

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

MANCHESTER UNITED'I ÇALIŞTIRDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, siyah-beyazlılar son olarak Manchester United'ı çalıştıran Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'e 1.5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu ifade edildi.

2021'DEN BERİ BOŞTA

Kariyeri boyunca Cardiff City, Molde ve Manchester United takımlarını çalıştıran 50 yaşındaki Ole Gunnar Solskjaer, 21 Kasım 2021 yılından bu yana herhangi bir kulüpte görev almadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Manchester Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (5)

erman genç :

Rıza ÇAlımbaya 2 maçlık teklif yaparlar 7 maç da yollarlar tazminatsız şartsız vs.. Elin yabancısına 1,5 yıllık tazminatlı sözleşmeler, Sonra gönderirler Yabancı hoca görüşmez bile Avukatı ile görüşür öderler paraları,, Sonra Yerli hocaları alırken Klübün çocuğu derler..! Klasik Türk futbolu işte

19
2
yanıtYanıtla
Ayhan KURT:

Allh akıl fikir versin bu futbol pespyelerine Rıza yi beğenmezler etiket değil peki samet sen ne zaman değiştin yaslninc akillancaklarina yok şu ok bu

7
6
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

adam 3yıldır takım çalıştırmamiş teklif götüruyorlar ... hasan arat bu kafayla gidersen yakında sende yolcu sun demektir..

8
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Vizyonsuz turkiş sistemin adamları hepsi yahu klupleri profesyonel şirketler haline getirin bi halta karışmayın maddi ve idari olarak yönetin diğer kısımları yöneticiler halletsin direktörü ben seçerim futbolcuyu ben seçerim hakemlerle ben didişirim aynı ülke yönetimi gibi şaşırmamak lazım

8
0
yanıtYanıtla
Serkan Semiz:

Gel hoca gel yolunacak kartal var.....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title