Haberler

Beşiktaş'lı Salih Uçan: Ben zaten A Milli Takım'a gitmeyeceğimi biliyordum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, A Milli Takım'a alınmaması hakkında konuştu. Kuntz'u sert ifadelerle eleştiren Uçan, kendisine yapılanın ciddi bir saygısızlık olduğunu savundu. "Ben zaten A Milli Takıma gitmeyeceğimi biliyorum" diyen tecrübeli orta saha oyuncusu, sebebini de açıkladı.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon 7 karşılaşmada da ilk 11'de çıkan Salih Uçan, bu mücadelelerde bir gol bir de asist üretti. Lüksemburg ve Faroe Adaları maçları kadrosuna alınmamasıyla ilgili konuşan Beşiktaş'lı orta saha oyuncusu, Kuntz'a karşı çok sert ifadeler kullandı.

"A MİLLİ TAKIMA GİTMEYECEĞİMİ BİLİYORDUM"

Milli takım ortamını çok iyi bildiğini söyleyen Beşiktaş orta sahası Salih Uçan, "Ben milli takım ortamını çok iyi bilen biriyim.Şu süreci anlatayım. Milli takıma gitmeyeceğimi biliyordum. Sebebini söyleyeyim. Milli takım kamplarından önce gizli bir aday kadro açıklanır, bunda da pasaport işlemleri için aranırsınız ya da doktor arar. Alanyaspor dönemimde de Şenol hoca beni milli takıma çağırmıyordu. Ama her zaman ben aday kadronun içindeydim. Çünkü beni iletişimciler arıyorlardı." dedi.

Beşiktaş'lı Salih Uçan: Ben zaten A Milli Takım'a gitmeyeceğimi biliyordum

"SAYGI DUYAMAYACAĞIM"

Sert bir şekilde A Milli Takım teknik direktörü Kuntz'u eleştiren Salih Uçan, "Bu aday kadronun neredeyse 40 kişinin bile arasında olmamak bana yapılmış ciddi bir saygısızlıktır. Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere karşı da saygı duyamayacağım. Bu nettir benim için." ifadelerini kullandı.

"BU SAYGISIZLIĞI KABUL EDEMEM"

Düşündükçe sinirleniyorum diye sözlerine devam eden Uçan, "40 kişinin arasında olamayacak kadar bir durumum da yoktu. Bu saygısızlığı kabul edemem açıkçası. Düşündükçe sinirleniyorum, 'Şu yüzden almamıştır' demek bile istemedim kendime. Keşke Salih Özcan sakatlanmasaydı, 'tekrar çağrılmadı' diye haber oldu. O sürecin uzaması da üzdü biraz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Salih Uçan Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (4)

MHSN SRC :

Ligde oynuyorsan 3 Türk futbolcu oynatma zorunluluğundan oynuyorsun mhterem.

1
4
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Haklısın. Orçun ve berkanin oynadığı yerde sen daha iyi oynarsın. Milli takım orta sahası sen Salih ve dorukhan gerisi boş.

4
0
yanıtYanıtla
emel emel:

bu antrönörün tercihidir demekki istediği oyun sisteminde senin faydalı olacağını düşünmemiş... dünyanın en büyük yıldızı meesssi bile mıllı takımda bır halt yıyemıyor...yani demem oki oyununu oyna çağırılırsa gidersin....

0
2
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Sonuna kadar haklı alanyaspor ve beşiktaşdaki performansı baz alınırsa yüzde yüz olmalıydı salih orta saha eksik bölgelerden birisi öyle beratla felan olacak değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title