Haberler

Beşiktaş, Karius'un yerine Sinan Bolat'ı transfer ediyor

Güncelleme:

Loris Karius'un ardından kaleci transferine hız veren Beşiktaş, bir dönem Galatasaray forması da giyen milli file bekçisi Sinan Bolat'ı kadrosuna katmaya çok yakın.

Loris Karius'un ardından kaleye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, transferde sona yaklaştı.

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş, bir süredir görüşme halinde olduğu milli kaleci Sinan Bolat'ın transferini bitirmek üzere. Volkan Babacan, Begovic ve Fabri'yi ikinci plana atarak Sinan Bolat'ta karar kalan siyah beyazlı yönetim, 31 yaşındaki kaleci için görüşmelere yeniden hız verdi.

MAAŞ KONUSUNDA SIKINTI YOK

Bonservisi elinde olan Sinan Bolat ve menajeriyle yapılan zirvede, tecrübeli kaleci siyah-beyazlıların kendisine önerdiği maaşı kabul etti. Sadece imza parası konusunda küçük pürüzler kaldığı öğrenildi.

İMZA PARASI İÇİN SIKI PAZARLIK

Beşiktaş yönetiminin, imza parasını aşağı çekmeyi başardığı takdirde Sinan Bolat'la ön protokol yapacağı belirtildi. Bu transfere bitti gözüyle bakıldığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş, Karius'un alternatifini buldu! Kaleyi eski G.Saraylı'ya emanet edeceklerSinan Bolat

27 MAÇTA 30 GOL YEDİ

Bu sezon Belçika'da Royal Antwerp'in kalesini koruyan Ay-Yıldızlı file bekçisi 29 resmi karşılaşmanın 27'sinde forma giydi. Sinan Bolat, kalesinde 30 gol görmesine rağmen iyi bir grafik çizdi.

KAYSERİ VE GALATASARAY'DA OYNADI

Daha önce Türkiye'de Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen Sinan Bolat, A Milli Takım'ın kalesini de 12 kez korudu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Bolat Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

erdi:

10 senedir sinan bolat beşiktaşa gelemedi gitti. . .

3
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

İmza parası filan isteyenle anlaşmayın . Genç kalecilere şans verin . Bir genç kaleci bulursunuz , yarın değeri 10 mly Euro olur . Sinan Bolat 30 yaşının üstünde . Bedava geliyorsa gelsin .

1
1
yanıtYanıtla
Serhat:

KARİUS gitti diye sevinmiştim, bu haber üzerine gittiğine üzüldüm. İnşallah Sinan ı almazlar

1
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Yazık bu bjk yıllardır kalecisiz oynuyor ??

0
0
yanıtYanıtla
yuh:

27 maçta 30 gol mu hiç gol yemeyen bulun yada 1 gol 10 gol arası her maç gol yemiş 27 maç 30 gol yuhhhhh

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title