Haberler

Beşiktaş'ın takımdan göndermek istediği Adem Ljajic'e Marsilya talip oldu

Güncelleme:

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Beşiktaş'ta Adem Ljajic ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Fransız ekibi Marsilya yıldız futbolcuyu transfer listesine aldı.

Beşiktaş'ta aldığı yüksek maaş nedeniyle gönderilmesi planlanan Adem Ljajic'e Fransız takımlarından Marsilya'nın talip olduğu ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Marsilyalı yetkililerin Adem için resmi teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Yönetimi'nin teklifi beklediği ve Sırp oyuncuyu satarak rahatlamak istediği öne sürüldü. Siyah beyazlılar Ljajic'in maaşından kurtulmak ve bonservisinden 4-5 milyon euro almayı düşünüyor

2 SEZONDA 16 GOL ATTI

Beşiktaş'ın satmaya çalıştığı Adem Ljajic 2 sezonda çıktığı 61 resmi karşılaşmada 16 gol, 20 asistlik bir performans sergiledi. Adem için resmi teklif bekleniyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adem Ljajic Marsilya Beşiktaş Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (15)

BESIKTASK:

Gece gündüz aglariz artik. Elimizdeki tek degerli yildiz o kaldi. Transferler bana göre cok basit, cok siradan. Hic yapma Transfer daha iyi. Taraftarlari dinleyin biraz yalvaririz. Maddi degeri düsün yabancilar toplamayin, genclerimiz var, alt yapida gelisen hirslanan bir cok gencimiz var.

5
1
yanıtYanıtla
Cem:

Katiliyorum aynen

yanıt2
yanıt1
ilker:

aman diyim boyd la lensi göndermeyin yoksa biz naparız sövecek adam bulamayız kahrolamayız sonra. . .

5
1
yanıtYanıtla
slck:

hangi dünya devi, komik

3
1
yanıtYanıtla
kapakçı:

marsilya nın tarihini bi araştırsana futbol cahili

yanıt0
yanıt1
BESIKTASK:

YoGece gündüz yollamaya calisiyormus, elimizde kalan tek yildiz oyuncu icin gece gündüz aglayacagiz haberinizmi yok yada olmazdanmi geliyorsunuz?Taraftarlari bir dinleseniz keske, yapilan transferler hatalar eksikler ortada. Maddi degeri düsük oyuncu topluyoruz toplamayin genclerimiz var altyapida. Bizim gencler yerine avrupalilari degerlendiriyorsunuz yapmayin artik!

2
1
yanıtYanıtla
Fanatik Kartal:

Helal be Kardesim!

yanıt1
yanıt1
HAMİT:

Bir Beşiktaşlı olarak bu kadroyla bu sene ilk 5 bile zor kardeşim zor diyorum.

2
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Gönder de tam bat karga

2
1
yanıtYanıtla
haylass:

Bu sene bu gidişle ilk 5 e girerse Beşiktaş iyi. Necip, Lens, Mensah, Welinton''un şampiyon yapacak hali yoktur herhalde :D

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title