Haberler

Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma'nın Yeni Adresini Canlı Yayında Açıkladı

Güncelleme:

Ünlü televizyon sunucusu Ersin Düzen, "Tesadüf eseri Quaresma ile bir kafede karşılaştım. Bana Beşiktaş'tan ayrılacağını söyledi." dedi. Düzen ayrıca Quaresma'nın menajerinin Suudi Arabistan'da olduğunu belirtti.

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Ricardo Quaresma için flaş bir iddia ortaya atıldı. TRT Spor canlı yayınında konu hakkında konuşan Ersin Düzen, Ricardo Quaresma ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILACAĞINI SÖYLEDİ"

Ersin Düzen, "Quaresma ile bir kafede karşılaştım. Bana Beşiktaş'tan ayrılacağını söyledi. 'Porto mu?' diye sordum, 'hayır' dedi. Kafede benden önce arkadaşları varmış, onlara da ayrılacağını söylemiş. Quaresma'nın menajeri şu anda Suudi Arabistan'da." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma'nın Yeni Adresini Ersin Düzen Açıkladı

Ricardo Quaresma'nın ayrıca Çin ve ABD'den birkaç takımla görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyordu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Ersin Düzen Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

harun:

Meslek lisesi öğretmenleri atama bekliyor. ilahiyatçı doldu devletin her kadrosu. . her meslek branşta 1-4 atama yapılıyor. Ülkemize yetişmiş kalifiye adam lazım imamlar ordusu değil. . .

12
4
yanıtYanıtla
C:

Fatih Terimden yediğin fırça hala akıllar da ....fazla sallama Ersin !....

5
5
yanıtYanıtla
ss:

ben zamanında okuduğum kadarıyla artık asla arabistana gitmem bi sefer para için gittim çok pişman oldum falan diyordu zannetmiyorum arabistana gideceğini

5
1
yanıtYanıtla
adsız:

ne güzel ayaklarına sağlık beşiktaşa çok emeği geçti bazen saçmalasada ıyıliği daha fazla oldu bahtı açık olsun inşallah

3
2
yanıtYanıtla
Nostalji futbolcu:

Transfer sezonu bitti hayırlı olsun

1
4
yanıtYanıtla
quaresmada gitsin:

İnşallah araplara yada çinlilere falan gidip hem kendine para kaznması hem klübe bonservis sağlamasını umut ediyoruz. Emeği çok kalbimizdeki yeri baki ama artık yolun sonu

4
1
yanıtYanıtla
Baran:

Sözleşmesi biten oyuncu sana nasıl para kazandıracak sen futbol biliyorum diye geçinme git başka işler yap....

yanıt0
yanıt0
BARANA VURAN:

ADAMIN SOZLESMESI 2020 HAZIRANA KADAR

yanıt0
yanıt0
son söz:

bonservis getir nereye gidersen git yok öyle beleşe gitmek kendinize gelince cuval dolusu para kulube gelince serbest bırak

4
0
yanıtYanıtla
bjk:

şu basındaki Beşiktaşlı yazarlar kafayı peynir ekmekle yemişler. . . la q7 gidince hangi topçunun formasını alıp giyeceğiz. . . var mı bir tane daha. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title