Haberler

Beşiktaş'ın Genç Kalecisi Utku Yuvakuran, Ligde Siftah Yaptı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta kalede Utku Yuvakuran görev yaptı. Genç kaleci, Spor Toto Süper Ligde ilk kez forma giydi.

Siyah-beyazlı ekibin son idmanında sakatlık yaşayan tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin kadroda yer almazken, bu oyuncunun yerine Utku Yuvakuran forma giydi.

Beşiktaş'a 2016-2017 sezonunun başında transfer olan 20 yaşındaki Utku, siyah-beyazlı formayla ilk kez Süper Lig maçına çıktı. 2016-2017'de Türkiye Kupasında Kayserispor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarında forma giyen genç kaleci, geçen sezon da Manisaspor ile oynanan kupa mücadelesinde kalede yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

Laz Aslan:

Tebrikler. Böyle devam. Gol atanın çok olsun yavrum :) Kızmayın GS liyim ne diyim :)Şaka bir yana böyle gençlerin çıkması güzel ama bir anda büyük takımda oynamak bir anda harcanmak demektir. Önce anadolu klupleri ile kendini bir gösterseydi daha iyi olurdu bence.

5
1
yanıtYanıtla
REALIST:

müthiş bir performans gösterdi tebrikler utku

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sağlam siftah yaptı

2
0
yanıtYanıtla
yazık:

bundan kaleci değil cöpcü bile olmaz

0
1
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ:

ESKİ FENERLİ BABASI SEMİH YUVAKURANDA BÖYLE YETENEKSİZDİ BABASINA ÇEKMİŞ KİMDEN TORPİLLİYSE GÖNDERİN GİTSİN

1
0
yanıtYanıtla
zx:

Yok bu Gökhan Gönül gibi doğuştan kartalmış

yanıt1
yanıt0
Şenol Hoca:

Siftah yaptı derken ?? Sanki uzunn zamandır Bjk kaleciside ilk defa gol yedi dercesine başlık atmışsınızda. İlk maçında, Kendi evin ve kendi taraftarının önünde ilk yarıda 3 Gol. Ohh

1
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

TÜRK FUTBOLU icin BÜYÜK GELECEK VADEDEN Bir YETENEKSIN. . . ISTANBULDA YASAMANIN NE OLDUGUNUDA BILENLERDENSIN ISTANBUL GECELERI SÖHRET PARA SENI BOZMAZ. HANGI TAKIMDA OLURSAN OL SANA INANANLARA INAN. ALLAH BÜYÜK SAKATLIKLAR GÖSTERMESIN GELECEK VADEDIYORSUN. BABA. . GALATASARAYLI / FENERLI evlat BESIKTASLI . . . YOLUN HEP ACIK AYDINLIK OLSUN DELIKANLI. . Fanatik GALATASARAYLI. . .

0
0
yanıtYanıtla
KARA MAMBA):

utku iyiydi ve kendine güveni tamdı maçta tebrikler üzerinde durulursa ilerde iyi kaleci olur. yediği gollere gelirsek şansızlık ve defans hatalarıyla dolu goller

0
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SEMİHİN OĞLU MU. YUVAKURAN?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title