Haberler

Beşiktaş, Gökhan Töre karşılığında Umut Nayir'i Yeni Malatyaspor'a verecek

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Gökhan Töre siyah beyazlı kulübe geri dönüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın alınmasını istediği 28 yaşındaki futbolcunun Yeni Malatyaspor ile yapılacak takasında Umut Nayir kullanılacak.

Beşiktaş, transferde tüm hızıyla hamlelerine devam ediyor. Siyah beyazlı ekip Yeni Malatyaspor'la bir takas yapacak. Yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Gökhan Töre için Umut Nayir'i Malatya ekibine verecek.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

TRT Spor'un haberine göre Gökhan Töre, Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaş yönetimiyle görüştü. Son pürüzlerin halledilmesinin ardından transferin resmen açıklanması bekleniyor.

YENİ MALATYASPOR'UN AÇIKLAMASI

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a transferi bugün ya da yarın netlik kazanacak. Beşiktaş'la görüşmelerimiz devam ediyor. Gökhan'ın transferinde takas yolu tercih edilecektir" sözleriyle görüşmeleri doğrularken, iki kulüp 28 yaşındaki futbolcu için anlaşmaya vardı.

4.5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Beşiktaş, Rubin Kazan'dan 2013'te önce kiralık olarak renklerine bağladığı Töre'nin bonservisini bir sezon sonra 4.5 milyon euroya almıştı. Başarılı kanat oyuncusu 2016'da 3 milyon euro'ya o dönem bir sezonluğuna siyah-beyazlıların eski Teknik Direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a kiralamıştı.

2 GOL ATTI

Gökhan geçen sezon Yeni Malatyaspor'da ise 28 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre Malatyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (3)

Çomar Savar:

Süper lig kısır döngü. Oyuncuyu gönderirler alırlar tekrardan gönderirler tekrar alırlar. Çöp

2
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

He valla, haklusun

yanıt0
yanıt0
YASLI KURT:

Neden yeni yetenrkler yetismiyi loo. Nerede looo genclrr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title