Haberler

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, PSG ile futbolcu transferi konusunda anlaşma sağladı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Paris Saint-Germain ile futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Anlaşma, Gençlik Gelişim Merkezi ve antrenman merkezi konularında da işbirliğini içeriyor.

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Fransız kulübü Paris Saint-Germain ile futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Hasan Arat, sosyal medya hesabından PSG ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Arat, "Değerli Beşiktaşlılar, Bugün Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Nasser Al-Khelaifi ile Doha'da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Paris Saint Germain Hasan Arat Beşiktaş Gençlik Paris PSG Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title