Haberler

Teknik Direktör Yanal: Herhangi Bir Röportaj Vermedim

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Sabah Gazetesinde yer alan röportajını yapmadığını kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanladı.

"Her hangi bir röportaj vermedim"

Basın yayın organlarında yer alan dernek üyelikleri ile ilgili haberler hakkında açıklamamızdır:

Bugün bazı basın yayın organlarında Dernek üyemiz olan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin sonlandırılmasının Yönetim Kurulu toplantısında gündem maddesi olarak görüşüldüğü ve Yönetim Kurulu kararı ile Derneğimizdeki üyeliklerinin sonlandırıldığına ilişkin yazı/haberlerin yer aldığı görülmüştür.

Derneğimiz bazı üyeleri tarafından, Derneğimiz Seçme ve Sicil Kurulu'na sunulan dilekçelerde; "Kasımpaşa Spor Kulübü yönetim kurulunda yer alarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Tüzüğünün 9. maddesindeki şartları sonradan kaybettiği anlaşılan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin kendiliğinden düştüğü, bu nedenle tüzüğün 10. maddesinin k bendi uyarınca üyelik kayıtlarının silinmesi gerektiği" bildirilmiştir.

Derneğimiz tüzüğü hükümlerine göre; "Türkiye profesyonel spor liglerinde aynı kategoride faaliyet gösteren başka bir spor kulübüne üye olanlar ile lisanslı sporcu veya görevli olanların Derneğimize üye olamayacağı ve bu kişilerin yine tüzük hükümleri uyarınca yönetim kurulu kararına ihtiyaç olmaksızın üyeliklerinin kendiliğinden düşmüş sayılacağı" düzenlenmiştir.

Konu başta hukuk bölümü olmak üzere Derneğimizin ilgili kurullarına aktarılmış olup, incelemeye devam edilmektedir.

Yukarıda belirtilen açıklamalar dikkate alındığında bugün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan "Dernek üyemiz olan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin sonlandırılmasının yönetim kurulu toplantısında gündem maddesi olarak görüşüldüğü ve Yönetim Kurulu kararı ile Derneğimizdeki üyeliklerinin sonlandırıldığına" ilişkin yazı/haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Mübariz Mansimov Zafer Yıldırım Turgay Ciner Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title