Haberler

Beşiktaş Antalya'ya geldi

Güncelleme:

Beşiktaş kafilesi, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacakları maç için Antalya'ya geldi. Ligin 32'nci haftasında sahasında Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, ligin 33'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Antalya'ya geldi.

Beşiktaş kafilesi, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacakları maç için Antalya'ya geldi.

Ligin 32'nci haftasında sahasında Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, ligin 33'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Antalya'ya geldi. Saat 17.00 sıralarında Antalya'ya inen Beşiktaş kafilesini havaalanı çıkışında taraftarlar coşkuyla karşıladı. Siyah-beyazlı taraftarlar başta teknik direktör Şenol Güneş olmak üzere, futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek takdim ederken, bazı futbolcular taraftarlarla fotoğraf çektirmenin yanı sıra forma ve atkılara imza attı. Beşiktaş kafilesi, taraftarlarının tezahüratlarıyla takım otobüsüne bindikten sonra konaklayacağı otele doğru hareket etti.

BEŞİKTAŞ'TA 6 EKSİK VAR

Beşiktaş kafilesinde Omar Colley, Salih Uçan, Rachid Ghezzal, Dele Alli, Tayyip Talha Sanuç, Kevin N'Koudou yer almadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Galatasaray Beşiktaş Antalya Spor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title