Haberler

    Beşiktaş'a Set Vermeyen Galatasaray Çeyrek Finalde

    İlk maçta olduğu gibi rövanşta da rakibini 3-0'lık skorla geçen sarı-kırmızılılar, Erkekler Kupa Voley çeyrek finalinde Halkbank'ın rakibi oldu.

    Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Galatasaray HDI Sigorta, Beşiktaş'ı 3-0 yendi.

    Maçın 1. setinin başında iki takım da çok servis kaçırdı. Karşılıklı ataklar sonrası Galatasaray HDI Sigorta, Akhrem'in smacı ile teknik molayı 12-8 önde geçti. Rakibinin hücumlarını iyi bloklarla engelleyen sarı-kırmızılı takım, ilk seti 25-16 önde bitirdi.

    Beşiktaş, 2. sete iyi başladı ve 3-1 üstünlük yakaladı. Ev sahibi ekip, Ufuk Minici'nin servis sayısıyla skoru 4-4 beraberliğe getirdi. Yasin Aydın'ın atağıyla sayı bulan Galatasaray HDI Sigorta, teknik molaya 12-10 önde girdi. Dengeli geçen bu setin sonlarına doğru Ertuğrul Gazi Metin'in bloklarıyla etkili olan sarı-kırmızılı ekip, Doğukan Ulu'nun smacıyla seti 25-20 kazandı.

    Mücadelenin 3. setinde iki takım farklı kadroyla sahada yer aldı. Karşılıklı sayıların alındığı bu setin teknik molasında sarı-kırmızılı ekip, 12-11 üstünlük sağladı. Basit hatalar yapan Beşiktaş karşısında Ufuk Minici'nin ataklarıyla etkili olan Galatasaray HDI Sigorta, seti 25-20 ve karşılaşmayı da 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

    Beşiktaş karşısında ilk karşılaşmayı da 3-0 kazanan Galatasaray HDI Sigorta, çeyrek finalde Halkbank'ın rakibi oldu.

    Galatasaray HDI Sigorta: 3 - Beşiktaş: 0

    Salon: Galatasaray Park Voleybol

    Hakemler: Erol Akbulut, Ramazan Çevik

    Galatasaray HDI Sigorta: Yasin Aydın, Ertuğrul Gazi Metin, Okello, Akhrem, Doğukan Ulu, Bogaçhan Zambak (Onurcan Çakır, Melih Sıratca, Ufuk Minici, Özgür Türkmen)

    Beşiktaş: İlker Alican Çakır, Ahmet Tümer, Mithat Uykan, Muhammet Delibaş, Mert Bahar, Onur Soydan (Oğuzhan Altıntaş, Murat Uç, Muhammet Ali Arslan, Serhat Baş, Baran Yılmaz, Ahmet Boz)

    Setler: 25-16, 25-20, 25-20

    Süre: 75 dakika (21, 29, 25)

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Halk Bankası Yasin Aydın Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title