Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Aliağa Petkim, deplasmanda Erdemirspor'u 65-55 yendi.

Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Aliağa Petkim, deplasmanda Erdemirspor'u 65-55 yendi.

Hava atışını Robinso ile alan Erdemirspor, ilk hücumunda üç sayılık atıştan yararlanamadı. Mücadelenin ilk dakika sayısız geçildi. Yunus ve Soner ile sayılar bulan Erdemirspor, 8. dakikada skoru 22-14'ye taşıdı. İlk periyotun son saniyeleri karşılıklı top kayıplarıyla geçerken, Erdemirspor Mutlu ile 3 sayılık atıştan yararlanamadı. İlk periyot 22-17 Erdemirspor'un üstünlüğüyle geçildi.

Karşılaşmanın ikinci çeyreği Aliağa Petkim'in hücumuyla başladı. Erdemirspor bu bölüme Henderson'un iki sayılık atışıyla başladı. Aliağa Petkim, Ümit'in iki sayılık atışı ile skoru dengelerken, Soner'in üç sayılık atışıyla da durumu 30-27'e getirdi. Konuk takım, bulduğu üst üste sayılarla ikinci periyotun 9. dakikasında 32-30 öne geçti. Aliağa Petkim'de Toolson'un 3 sayılık atışıyla aradaki fark 5'e çıktı. Devre 35-30 Aliağa Petkim'in üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü periyot Erdemirspor'un hücumuyla başladı. Henderson'un serbest atışlardan bulduğu sayılarla skor 35-32 oldu. Caner'in 3 sayılık atışı ile Aliağa Petkim aradaki farkı 7 sayıya (41-34) çıkardı. Karşılıklı top kayıplarıyla geçilen bu saniyelerde Aliağa Petkim, etkili savunmasıyla aradaki farkın kapanmasına izin vermedi. Bu periyodu Aliağa Petkim, 49-40 önde tamamladı.

Konuk takım, son periyotta Toolson ve Ratkovic'in etkili oyunuyla aradaki farkı 12 sayıya (59-47) kadar çıkardı. Karşılaşma, Aliağa Petkim'in 65-55 üstünlüğüyle sona erdi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Spor

Erdemirspor Petkim Aliağa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title