Haberler

Bayram Bektaş: Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız

Güncelleme:

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve bu hafta kaybettiğimiz 3 puanı Rize deplasmanında kazarak telafi etmek istiyoruz" dedi.

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve bu hafta kaybettiğimiz 3 puanı Rize deplasmanında kazarak telafi etmek istiyoruz" dedi.

Ligin 6'ncı haftasını maç oynamadan geçirecek olan Kayserispor 7'nci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş,, "Sivasspor maçıyla alakalı çok üzgünüz. Maçı kazanmak adına bütün çalışmalarımızı yapmıştık. Hem rakiple alakalı hem kendi oyunumuzla alakalı o motivasyonla sahaya çıktık. İyi başladık  ama futbolda basit hatalardan kaynaklı geriye düşebiliyorsunuz. 2 basit hata nedeniyle goller yedik. Lig'de 5 hafta bitti ve beni en çok üzen taraf istediğimiz oyun bütünlüğünü bir türlü yakalayamadık. Özellikle kanat oyuncularımız eksik. Koronavirüs olan 4 oyuncumuz var. 3 günde bir test yapıyoruz fakat bir yerden bulaşıyor. TFF yeni yönetmeliğine göre artık maç ertelenmeyecek. Genç takımlardan takviye yapılarak maçlar devam edecek. Bu yönetmeliğin yürürlüğe girdiğini  varsayarak bu hafta sonu Kayserispor U19 takımıyla bir hazırlık maçı yapacağız. Beni üzen en büyük faktör oyuncularımın tam olmaması. İlk 5 haftada bizim 9-10 puan toplamamız gerekiyordu. Bütün maçlarımızı iyi oynayarak kazandık ve kaybettik. Sadece B.B.Erzurumspor maçını saymıyorum. O maçta ne mücadele ne de oyunumuzu ortaya koyabildik. Önümüzdeki hafta Çaykur Rizesporla karşılaşacağız. Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve bu hafta kaybettiğimiz 3 puanı Rize deplasmanında kazarak telafi etmek istiyoruz" dedi.

HASAN HÜSEYİN ACAR: TOPARLANACAĞIZ

Kayserispor kaptanı Hasan Hüseyin Acar ise, " Takım kaptanlığıyla alakalı tabi ki çok tecrübeli veya yaşlı bir oyuncu değilim ama oynadığım kadarıyla yeterince tecrübem var. 3 senedir buradayım. Burayı seviyorum, buradaki herkes beni seviyor. Başkanımız ve hocamız sağ olsun. Takımımızda çok tecrübeleri arkadaşlarımız ve ağabeylerimiz bulunuyor. Bana yardımcı oldukları için sıkıntı yaşamıyorum. Kayserispor'da takım kaptanlığı yapmak hedeflerimden biriydi ve hedefime ulaştığım için mutluyum. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şuanda 2- 3 kişi eksiğimiz var. Ama sezon daha yeni başladı. İster istemez alışma süreci oluyor. Yeni gelen çok arkadaşlarımız var. Henüz 2 antrenman yapıp maça çıkan  arkadaşlarımız var. Biraz zor bir durum ama toparlanacağız. Bay haftası bize çok yarayacak. Bu haftayı bay geçmemiz sakatlar açısından bize çok yaradı. Bir türlü tam takım çıkamadık. Maçlara tam kadro çıktığımızda herkes gerçek Kayserispor'u izleyecek. Dışarıda da oynadığımız maçlar çok zor çünkü, artık içeri dışarı diye bir şey kalmadı. Artık ligde herkes herkesi yenebiliyor. İnşallah bizde bu  maça iyi hazırlanıp, eksiklerimizde geldikten sonra kazanıp çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bayram Bektaş Kayserispor Çaykur Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title