Haberler

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel: Galatasaray Dünya Çapında Bir Takım

Güncelleme:

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray'ın dünya çapında bir takım olduğunu ve en iyi mücadeleyi vermeleri gerektiğini söyledi. Tuchel ayrıca Türk futbolunun gelişim içinde olduğunu belirtti.

Thomas Tuchel : Galatasaray çok köklü, dünya çapında bir takım

'Zorlu bir maç bizi bekliyor'

'Mazraoui milli takımdan geldiği için takımdan ayrı çalıştı'

'Galatasaray'ın böylesine muazzam bir oyuncuya sahip olması önemli'

'Galatasaray, Manchester United karşısında hak edilmiş bir galibiyet aldı"

Olgucan KALKAN - Serhan TÜRK / İSTANBUL,(DHA)- Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, 'Türk futbolu gelişme içinde. Galatasaray çok köklü, dünya çapında bir takım. Taraftarı çok ateşli. Onlara karşı en iyi mücadelemizi vermemiz gerekiyor' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında Galatasaray, sahasında Bayern Münih'i konuk edecek. Alman ekibinde teknik direktör Thomas Tuchel basın toplantısı düzenledi.

Takımın son antrenmanda iyi bir performans gösterdiğini ifade eden Tuchel, 'Milli aranın sonrasında hemen maçımız vardı ve milli takımda olan oyuncular antrenmanda çok fazla yer alamadı. Çok fazla antrenman yapma şansımız olmadı. Elbette oyuncularımız kendilerini iyi hissediyor. Almanya'da yaptığımız son antrenmanda iyi bir performans gösterdiler. Yarınki maç için kadroyla ilgili son kararımızı vereceğiz' şeklinde konuştu.

'ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR'

Galatasaray'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Thomas Tuchel, 'Adım adım gitmek gerekiyor. Galatasaray'ın kadrosu çok güçlü. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Gruptan çıkmak için yeterli kalitemiz ve gücümüz var. Bu yüzden amacımız gruplardan çıkmak. En az sakat oyuncuyla maçları tamamlamak istiyoruz. Diğer takımlarla kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yarınki maçımız zorlu olacak. Son 2 maçta yenilmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Bizim amacımız adım adım gitmek' ifadelerini kullandı.

Takımda eksik oyuncuları olduğunu da söyleyen Alman teknik adam, 'Hücum hattındaki oyuncularımız çok güçlü. Onları hem ileride hem de kenarda kullanabiliriz. Takım kadrosu olarak bununla mücadele etmek taktiksel bağlılığa önem göstermemiz gerekiyor. Bazı oyuncularımız eksik. Sakat oyuncularımız var. Yerlerine oynayacak oyuncular ellerinden geleni göstereceklerdir' diye konuştu.

'MAZRAOUI MİLLİ TAKIMDAN GELDİĞİ İÇİN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI'

Filistin'e destek paylaşımı yapan Faslı futbolcu Noussair Mazraoui ile ilgili de konuşan Tuchel, 'Onunla görüştük. Cezai şartlar nedeniyle yalnız antrenman yapmadı. Milli takımdan geldiği için antrenman yaptı. Derin konulara girmekten ziyade biz Bayern Münih olarak bununla ilgili bir açıklama yaptık. O Mazraoui bizim oyuncumuz. Kesinlikle cezai bir durumda kalmayacak' ifadelerini kullandı.

'GALATASARAY'IN BÖYLESİNE MUAZZAM BİR OYUNCUYA SAHİP OLMASI ÖNEMLİ'

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin oynanıp, oynamayacağının kendi oyun planlarını etkileyip, etkilemeyeceği yönünde gelen soruya Alman teknik adam şöyle cevap verdi:

'Son aldığım bilgiler sakat olduğuyla ilgiliydi. Yarın 30 dakika, 45 dakika oynarsa tehlikeli bir oyuncu. Skoru değiştirebilecek kalitede bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın böylesine muazzam bir oyuncuya sahip olması önemli. Agresif, hareketli, hücum anlamında iyi seviyede, maça etki edecek bir oyuncu. Futbola duygusal olarak bağlı bir oyuncu. Kendisiyle beraber çalıştığım için bunları söylüyorum. Bana gelen bilgiler oynamayacağı yönünde.'

'GALATASARAY ÇOK KÖKLÜ, DÜNYA ÇAPINDA BİR TAKIM'

Türk futbolunun gelişim içinde olduğunu belirten Tuchel, 'Galatasaray'a karşı oynadığımız maçlarda çok etkilendim. Kendilerini çok geliştirdiler. Saha içi organizasyonları iyi seviyede. Normalde benim kendi takımımla ilgili yorum yapmam daha doğru olur. Fenerbahçe'yi de takip ediyorum. Türk futbolu gelişme içinde. Galatasaray çok köklü, dünya çapında bir takım. Taraftarı çok ateşli. Onlara karşı en iyi mücadelemizi vermemiz gerekiyor' dedi.

'MANCHESTER UNITED KARŞISINDA HAK EDİLMİŞ BİR GALİBİYET ALDI'

Galatasaray'ın Manchester United deplasmanında hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen Tuchel, sözlerini şöyle noktaladı:

'Galatasaray, Old Trafford'da dünya çapında bir takım olan Manchester United karşısında hak edilmiş bir galibiyet aldı. İki köklü takımın mücadelesi zorlu geçti. Agresif ve hızlı hücumlara tanıklık ettik. Bizim 6 puanımız var. Galatasaray maçını da kazanmak istiyoruz.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Thomas Tuchel Bayern Münih Galatasaray Dünya Münih Futbol Spor Güncel Haberler

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title