Haberler

Bayern Münih'in Yıldızı Arjen Robben: Beşiktaş Tehlikeli Bir Takım

Güncelleme:

Alman devi Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Beşiktaş'ın çok tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'ten tur hakkında flaş açıklamalar geldi.

Bayern Münih'te 9. sezonunu geçiren Arjen Robben, Beşiktaş maçlarının çok zorlu geçeceğine dikkat çekti.

"ÇOK TEHLİKELİ BİR TAKIM"

Beşiktaş maçlarına iyi hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan Robben, "Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kolay maç olmaz. Beşiktaş grubunu lider bitirdi ve çok tehlikeli bir takım. Onlara karşı iyi hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.

Güçlü bir takım olduklarını dile getiren Robben, "Şu anda tam istediğimiz seviyede değiliz ancak her şeyi kazanabiliriz. Çok çalışmalı ve oyunumuzu geliştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

"BİRKAÇ TEKLİF ALDIM"

Teklifler aldığını söyleyen Robben, "Bayern Münih kontrat yenilemezse sezon sonunda serbest kalacağım. Ancak endişelenmeye gerek yok. Birkaç teklif aldım" dedi. Bayern Münih'te 9. sezonunu geçiren 33 yaşındaki Hollandalı, bu sezon 19 maçta 3 gol attı ve 4 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arjen Robben Bayern Münih Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (8)

BEŞİKTAŞLI 65:

TUR TÜRKLERİN DEĞİL YALNIZCA BEŞİKTAŞIN TURU OLACAKBEŞİKTAŞLI OLMAYAN ADAM OLMAYAN DESTEK VERMESİN KISKANANLAR ÇATLASIN BEŞİKTAŞK

9
23
yanıtYanıtla
alpi 06:

q7 babel taliska daha neler neler. tur Türklerin

10
8
yanıtYanıtla
golay gele:

robiş, alabalık, mülker, leventoviç daha nelerneler

yanıt3
yanıt13
abuzer karatikit:

BENCE DE BJK ÇOK TEHLİKELİ :D

9
1
yanıtYanıtla
muzzy:

he yaw he he

1
6
yanıtYanıtla
GS:

Merhum Robby dalga ediii :))))))

0
6
yanıtYanıtla
Klasse Profi:

Dünyada tanilmis ünlü bir Futbolcu, Besiktasi kücük düsürmüyor, hic bir Rakibe terbiyesizlik yapmiyor Bravo Robben ??

5
0
yanıtYanıtla
@sertbilekserdar:

Karakartal bayerni eler. kendi futbolunu oynasın yeter. Beşiktaş avrupanın sayılı takımlarından. Tam şampiyonlar ligi takımı oldu. Helal olsun Beşiktaşa.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title