Haberler

Maç öncesi soyunma odasını yıkan başkanın motivasyon konuşması ters tepti

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Alibeyköyspor'un Başkanı Mehmet Duman'ın Bayrampaşa maçı öncesi yaptığı motivasyon konuşması ters tepti. Duman, maç öncesi yaptığı konuşmada takımın bundan sonraki tüm maçları kazanacağını söylemişti. Ancak o konuşma, takımın Bayrampaşa'ya 3-0 yenilmesine engel olamadı ve başkanın o anları tekrar gündem oldu. Mağlubiyetin ardından Alibeyköyspor, teknik direktör Gürkay Kızılbayrak ile de yollarını ayırdı.

Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman, Bayrampaşa maçı öncesinde takıma ve teknik heyete motivasyon konuşması yaptı. Ancak bu konuşma galibiyete yetmedi ve Alibeyköyspor rakibine 3-0 yenildi.

SAHALARINDA YENİLDİLER

Alibeyköyspor ile Bayrampaşa Alibeyköy Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin kazananı 3-0'lık skorla konuk ekip Bayrampaşa oldu.

BAŞKANIN KONUŞMASI TEKRAR GÜNDEM OLDU

Karşılaşma öncesinde ise Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman'ın oyunculara ve teknik heyete yaptığı motivasyon konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Mehmet Duman, oyuncularına karşı dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Duman'ın konuşma sırasında eline aldığı cam şişeyi yere fırlatması çok konuşulmuştu.

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Başkan motivasyon konuşmasında, "Bu saatten sonra bizim, Allah göstermesin ne bir beraberlik ne de bir mağlubiyet almak gibi bir şansımız yok. Bayrampaşa maçını alacağız, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Şile Yıldız, Vefa, Kartal hepsini alacağız. Toplayacağımız puan 18 olacak. Sadece savaşacağız aslanlar gibi. Biz bundan sonra şampiyon olacağız, ben buna çok inanıyorum. Benim yaradılışımda, karakterimde savaş var. Hayatım boyunca her şeyi savaşla kazandım. Savaşan insanlar kazanır. Eğer bir insan savaşırsa, ruhunu ortaya koyarsa, 'ben bunu yapacağım' derse bakın, kırıldı. Bunu kim kırdı, biz kırdık! Biz o sahaya çıkıp, galibiyeti de alırız. Bundan sonraki galibiyetleri de alırız, biz şampiyon olacağız. Çünkü biz Alibeyköy'üz. Herkes buna inanacak, herkes inanacak" demişti.

TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLLAR AYRILDI

Sahasında yenilen Alibeyköyspor, yaşanan bu mağlubiyetin ardından ise teknik direktör Gürkay Kızılbayrak ile yollarını ayırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Duman Bayrampaşa Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (9)

erman genç :

şovmen her yeri başkan olsa ne olacak halı sahada top oynamamıştır belki

23
2
yanıtYanıtla
Hakan Güzeldal:

Çok fazla Fatih Terim belgeseli izlemiş:)

23
0
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Dünya yıkılsın siz yerden bitme adamların nasıl şov yaptiklarinin peşinden qidin,uyanamayiz daha

17
1
yanıtYanıtla
corci:

Türk futbolunun özeti. taktik maktik yok bam bam bak. yürüyün aslanlarım , kaplanlarım. anca gaz. ar-ge yok, araştırma yok, liyakat yok, teknik yok.

18
0
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

Jelibom forma reklamı israil zaten,ligde kalman8z bile hata

11
0
yanıtYanıtla
Oğuz Özdemir:

Eski tribün lideri Alibeyköysporun en parlak dönemin amigosu

9
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu takım mesela taa 3.ligde olmasına rağmen şu zatın paylaşımlartına bak turk fubolunun temel sorunu da bu zaten nerede korumalı kulhanbeyler nerede tehditkar zenginler hepsi futbol yöneticisi olma sevdasında ve oluyolar da zaten sabah bi hoca alıyo gece bi hocayı gönderiyo istediği oyuncuyu gönderip 5 kuruş etmeyeni 15 kuruşa alabiliyo tam turkiş sistem

9
0
yanıtYanıtla
Oğuz Özdemir:

Bahsettiğiniz adam Alibeyköyspor eski tribün lideri en parlak dönemin amigosu ??

5
2
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

kim bu yigit?yalniz palto biraz kücük gelmis ama cüsseli göstermis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title