Haberler

Başkan Yılmaz'dan Karesispor Basket Takımına Moral Yemeği

TBL’de mücadele eden Karesispor’a Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Durmazlar müsabakası öncesi moral yemeği verdi.

TBL'de mücadele eden Karesispor'a Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Durmazlar müsabakası öncesi moral yemeği verdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, Karesispor Basketbol Takımı teknik heyeti ve sporcuları ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelerek Bursaspor Durmazlar maçı öncesinde sporculara moral verdi. Başkan

Başkan Yılmaz, "Siz son topa kadar savaşın kaybetseniz de biz alkışlarız" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Başkanı Ahmet Ayan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Karesispor Basketbol Takımı teknik heyeti ve sporcuları düzenlenen akşam yemeğinde buluştu. Cumartesi günü oynanacak Bursaspor Durmazlar maçı öncesinde takım ile moral yemeğinde buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, takımın bu şehirde basketbol adına bir marka olduğunu ve basketbol severlere keyifli anlar yaşattığını belirterek "Bizim amacımız basketbol seyircisini arttırmak. Bu şehirde insanlarımız hafta sonlarını kaliteli bir şekilde geçirsin, mutlu olsunlar istiyoruz. Salon sporları, özellikle basketbol bunun için önemli bir branş. Sizin yaptığınız şova yönelik hareketler, takım olmanız, hırsınız emin olun taraftara da geçiyor. Birkaç haftadır şanssızlık yaşıyoruz ama biz size güveniyoruz. Hafta sonu kendi evimizde oynuyoruz, kazanacağınıza inanıyorum. Siz son topa kadar savaşın, kaybetseniz bile bu taraftar sizi alkışlasın" dedi.

Başkan Ayan, "Yükselişe geçeceğiz"

Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a takıma desteğinden ötürü teşekkür ederek "Bizi bir an bile yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Destekleri ve hedefleriyle bize vizyon ve heyecan katan başkanımız bugün yine yanımızda. Şanssız bir dönem geçiriyoruz ama biz oyuncularımızın yanındayız. En kısa sürede bu dönemi atlatıp kazanmaya ve yükselmeye devam edeceğiz" dedi.

Oyuncular adına söz alan Karesispor takım kaptanı Umutcan Özyıldırım "Gerçekten kötü bir dönemden geçiyoruz. Hiçbir oyuncu kaybetmek istemez. Ben ve oyuncu arkadaşlarım da bunun bilincindeyiz. Sizlere ve taraftarlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Umarım Bursaspor maçıyla birlikte kazanıp çıkışa geçeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ayan Bursaspor Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title