Haberler

Başkan Ünsal Göksen'den Açıklamalar

Bank Asya 1.Transfer çalışmalarında takımın iskeletini kurumayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Göksen,"Geçen senenin ilk 11'inden çok fazla oyuncu göndermedik."

Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün Başkanı Ünsal Göksen, gelecek sezon için genç, çok koşan ve seyir zevki yüksek bir takım kurduklarını söyledi

Transfer çalışmalarında takımın iskeletini kurumayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Göksen,"Geçen senenin ilk 11'inden çok fazla oyuncu göndermedik. Gönderdiğimiz arkadaşların yerine de genç ve hedefi olan oyuncularla anlaştık. Gelecek sezon için genç, çok koşan ve seyir zevki yüksek bir takım kurduk" dedi.

Hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu belirten Göksen, "yeni sezonda bu amaçlarına ulaşmaya çalışacağız. Bazen futbolda yaptığınız transferler, kurduğunuz takım ikinci sene hedefini koruyamıyor. Geçen sene biz bunu yaşadık. Tek etken bu değildi, sakatlıklar yaşandı ve bazı futbolcular hedeften uzaklaştı. Bu sene o sıkıntılar yaşanmayacak, hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ünsal Göksen Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title