Haberler

Başkan Türel'den Antalyaspor'a İlk Ziyaret

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Medical Park Antalyaspor'a ziyarette bulunarak yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Medical Park Antalyaspor'a ziyarette bulunarak yönetim kurulu toplantısına katıldı. Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Göreve geldiğimden bu yana 1 yıl oldu, ilk defa bir belediye başkanımız ziyaret etti. Bu bizim için çok gurur vericiydi. Antalyaspor'un yalnız olmadığını gördük" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Medical Park Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Türel, iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek, "Yeni yönetim olarak bana ziyarete gelmişlerdi. Ben de iade-i ziyarette bulundum. Antalyaspor için desteklerimiz her zaman oldu. Bugün yapacağımız toplantıda neler yapabileceğimizi hep birlikte görüşüp karara bağlayacağız. Antalyaspor için neler yapılması gerekiyorsa her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

GENCER: "İLK DEFA BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET ETTİ"

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer ise yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimden bu yana 1 yıl oldu, ilk defa bir belediye başkanımız ziyaret etti. Bu bizim için çok gurur vericiydi. Antalyaspor'un yalnız olmadığını gördük. Başkan Türel, bize destek vereceğini, takımın ilerlemesi için neler yapılması gerekiyorsa yardımcı olacağını söyledi" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Menderes Türel Hasan Subaşı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title