Haberler

Başkan adayının "Masaya yumruk bekliyoruz" sözüyle Burak Elmas çıldırdı: Herkes yerini bilsin

Güncelleme:

Galatasaray'da dün başkan adaylarının yaptığı toplantıda hararet yükseldi. Toplantıya katılmayan Başkan Burak Elmas'a, adaylardan Eşref Hamamcıoğlu'nun, "Masaya yumruk bekliyoruz. Burak Elmas irade koysun. Gerekirse imza toplayacağız" ifadeleri aktarıldı. Bu sözleri işitir işitmez toplantıya dahil olan Başkan Elmas, adeta esti gürledi.

Genel Kurul kararına ihtiyati tedbir kararının çıkmasıyla Galatasaray'da dün yapılan toplantıdaki konular gerilimi daha da tırmandırdı. Başkan Burak Elmas toplantıya katılmazken davanın tarafı olan Divan Kurulu adına başkan Aykutalp Derkan, avukatlar ve başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk hazır bulundu.

Başkan adayının 'Masaya yumruk bekliyoruz' sözüyle Burak Elmas çıldırdı: Herkes yerini bilsin

"İMZA TOPLAYACAĞIZ"

Sabah'ın haberine göre adaylardan Hamamcıoğlu, " Galatasaray'a müdahale ediliyor. Biz Galatasaray genel kurulu üyeleri olarak masaya yumruk bekliyoruz. Seçim için irade koysun Başkan Burak Elmas. Camia son derece rahatsız, gerekirse imza toplayacağız" ifadelerini kullandı.

ELMAS SERT ÇIKTI

Toplantıda yer alanlardan "Başkanı hedef almayın" itirazı yükselirken olay hemen Burak Elmas'a anlatıldı. Online toplantıya dahil olan Burak Elmas, "İmza toplarız diyormuşsunuz. Beni başkaları ile karıştırmayın, ben bunlara müsaade etmem. Hukuk dışına çıkılmasın diye sizi bütün meselelere ortak ettim. Herkes yerini bilsin, beni kimse tehdit edemez" sözleri üzerine Hamamcıoğlu'na sert çıktı. Bu sözlerin üzerine toplantıda hava gerildi. Ortam sakinleştikten sonra planlar üzerine konuşuldu.

Kaynak: Spor

Eşref Hamamcıoğlu Metin Öztürk Galatasaray Burak Elmas Haberler

500

Yorumlar (1)

Yorumcu Davut :

artist herif! GS nin hakkı yenirken nerdeydin. evde aslan dışarda minik kediden başka bişey değilsin burak efendi..

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title