Haberler

Başakşehirli Mehmet Topal, PSG maçı sonrası Rumenlere ateş püskürdü

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSG maçı sonrası konuşan Başakşehirli Mehmet Topal, Rumen gazetelerinde ırkçılık olayı esnasında kendisinin kötü şeyler söylediği yönündeki çıkan haberlere isyan etti. Kendisine iftira atıldığını belirten Topal, "Kötü bir şey söylediğimi çıkarırlarsa yarın futbolu bırakırım" dedi.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSG maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Öncelikle karşılaşmayı ve turnuvayı değerlendiren Topal, "Bugün bizim için çok zor maçtı. Konsantrasyonumuz tamamen dağılmış durumdaydı. İğrenç bir olay yaşadık. Günümüzde cahil insanlar olduğu için bu tür davranışların önüne geçemiyorsunuz. Ben iyi bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum, çok büyük tecrübeler edindik. İyi bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum ben. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Dün güzel bir duruş sergiledik. Bir mesaj gönderdik. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum duruşlarından dolayı" dedi.

"İSPATLANIRSA YARIN FUTBOLU BIRAKIRIM"

Mehmet Topal, sözlerinin devamında Rumen gazetelerinde kendisi hakkında çıkan ve kötü sözler söylediği yönündeki haberlere deyim yerindeyse ateş püskürdü.

Kendisine iftira atıldığını vurgulayan 34 yaşındaki futbolcu, "Bazı Rumen gazeteciler benim kötü şeyler söylediğimi yazmış. Aşağılıkça, iğrenç bir iftira. Eğer benim söylediğimi ispatlarlarsa futbolu bırakım. Kendi vatandaşlarının yaptığı iğrenç olayı bize iftira atarak kapatmak istiyorlar. Benim Rumenlere karşı bir şeyler söylediğimi iddia etmişler. Sorsunlar bizim ülkemizdeki Rumen hocalara, futbolculara onlara nasıl davrandığımızı. Ben asla böyle şeyler söylemedim. Böyle bir şey söylediğimi çıkarırlarsa yarın futbolu bırakırım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal PSG Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Murat:

Küfür ettiğini herkes duydu yarın futbolu bırak istersen

10
17
yanıtYanıtla
Serhat:

Ülkeyi çok güzel rezil ettiniz doğru,skordan memnunsunuz yani

7
17
yanıtYanıtla
Erkan:

Gorende sanki tr de irkcilik yok zanneder

6
16
yanıtYanıtla
URFALI:

ÇÜRÜK ELMA :P

yanıt4
yanıt4
16spor:

en çokta ırkçılık var deyip veryansın edenler, ırkçılık yapanlardır ülkemde

yanıt4
yanıt5
Ordulu:

Diyarbakirspor macinda yaptiklarinizida anlatsana Mehmet Topal, millet irkcilik görsün.

6
7
yanıtYanıtla
atilla:

sen anlatta bilelim neymiş o maçta olanlar

yanıt0
yanıt2
AA:

SEN ANLAT O ZAMAN

yanıt0
yanıt1
Ff:

Futbolla ilginiz yok . Siz top oynuyorsanız rakip ne oynuyor merak ediyorum . Bizim mahalle takımı bile sizi yenecek güçte. Futbol zihin oyunudur sonra ayak . Önce beyninizi geliştirin sonra top oynayın.

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title