Haberler

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Veli Kavlak'a şok sözler: Vatandaşlıktan çıkarın

Güncelleme:

Avusturya Özgürlük Partisi Genel Başkanı Norbert Hofer, Mehmetçik'e destek veren Veli Kavlak ile ilgili, "Avusturya Milli Takımı'nı temsil etmiş bir oyuncunun bunu yapması yanlış. Bu adamın Avusturya'da işi yok." dedi.

Avusturya Özgürlük Partisi'nin (FPÖ) Genel Başkanı Norbert Hofer, Avusturya Milli Takımı'nda da oynayan Veli Kavlak'ın, Barış Pınarı Harekatı'na destek paylaşımı yaptığı için "vatandaşlıktan çıkarılması" gerektiği yönünde skandal bir açıklama yaptı. Hofer, "Avusturya Milli Takımı'nı temsil etmiş bir oyuncunun bunu yapması yanlış. Bu adamın Avusturya'da işi yok. Türklere artık vatandaşlık verilmemeli. Bu durum, Türklerin entegre olmayı reddettiğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Veli Kavlak'a şok sözler: Vatandaşlıktan çıkarın

31 KEZ MİLLİ OLDU

Höfer ayrıca konuşmasında, Barış Pınarı Harekatı'na destek için Avusturya'da bir yürüyüş yapan gurbetçilerin fotoğrafını gösterdi. Viyana doğumlu olan Veli Kavlak, Avusturya Milli Takmı'nın formasını 31 kez giyerken 2011 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Geçirdiği sakatlığın ardından 2018'de siyah-beyazlı takımdan ayrıldı ve kulüp bulamadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Pınarı Harekatı Veli Kavlak Avusturya Haberler

500

Yorumlar (21)

Bizim bizden başka dostumuz yok:

Hiç bir zaman ne yahudi nede Hıristiyanlar Müslümanları sevmezler onlar birbirlerinide sevmez söz konusu Müslüman olunca kenetlenirler şunuda unutmayalım imanlı olanla imansız olanların arasında vark vardır oda şu ALLAH var gam yok onlar istediği kadar topuyla tüfeği ile gelsinler bizde bu iman oldukça bizi kimse deviremez birazcık müslümanlar kenetlense bir yumruk gibi olsak kimsenin gücü yetmez yetmeyecekde bu oyunları kıyamete kadar devam edecek ama ALLAH nurunu tamamlayacak o kafir toplumuna cehennem kalacak

22
1
yanıtYanıtla
kara:

TÜRKİYE DE BÜTÜN YABANCILARI GÖNDERSİN O ZAMAN

18
2
yanıtYanıtla
Hıncını geleceğe saklayan adam:

Çok güzel olur. Bilhassa yabancı şirketleri göndersek enfes olur.

yanıt6
yanıt1
ASLANSARAY:

Alman avusturya fransa abd ingiltere mallarina boykot atanalim bakin bunlar nasil susuyor gelin yapalim bu dedigimi televizyon da bütün vatandaslara bildirelim

yanıt4
yanıt2
Malum Kemal:

Veli Kavlak adam gibi adammış o zaman..

18
1
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Ne mutlu TÜRKÜM diyene...Yaşasın ırkımın turan ülküsü...

15
0
yanıtYanıtla
Kara kuyu:

Tanri birde o boynundaki bos seye birazda akil koysa bir seye benziyecektin ama nerde...

yanıt0
yanıt3
MNG:

sana beyin kargolayacam adres yaz

yanıt0
yanıt0
Neslihan:

Cikarci almanya avusturya hollanda fransa vs vs vs. 65 yildir yapmadiginiz isleri bizlere yaptirdiniz, üstüne ucuza calistirdiniz. O zaman ses seda yok, ne zaman vatanimizi savunduk bizleri kalles yaptiniz. Siz ne anlarsiniz lan terörden saldiridan!

9
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şimdi bu demokrasi mi avrupa? Özgür düşüncemi? İşinize gelmedimi nasıl kıvırıyorsunuz. Siz bizi unutmuşsunuz arada bir hatırlatmak gerek. Mermimiz biterse bıçağımızla, bıçağımız düşerse ellerimizle, ellerimiz kırılsa dişlerimizle sizleri yeriz yer. Kurtuluş mücadelesi veren atalarımız az kazma kürekle kırmadı kafanızı!!!

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title