Haberler

Barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 Yendi

Güncelleme:

La Liga'da Barcelona, evinde Athletic Bilbao'yu 6-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Arda Turan, Suarez'e asist yaptı.

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, sahasında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Katalan devi, rakibinin 4. dakikada 10 kişi kaldığı müsabakada zorlanmadı ve 6-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

MAÇIN BAŞINDA KIRMIZI ÇIKTI

Nou Camp Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya etkili başlayan Barcelona, 4'te penaltı kazandı, bu pozisyonda hakem Antonio Mateu Lahoz, Kırmızı-Beyazlılar'ın file bekçisi Gorka Iraizoz'u oyundan ihraç etti. Dakika 7'de beyaz noktaya gelen Lionel Messi, skordaki dengeyi bozdu: 1-0. Barça, 31'de Neymar'ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve ilk devre 2-0'lık skorla noktalandı.

MESSI ÇIKTI, ARDA SAHADA

Devre arasında teknik direktör Luis Enrique, Messi'yi oyundan alırken, milli futbolcumuz Arda Turan'ı sahaya sürdü. İkinci yarıda da fırtına gibi esen Barcelona'da Luis Suarez, 47'de skoru 3-0 yaptı. Hırvat oyuncu Ivan Rakitic, 62'de attığı golle Katalanlar'a 4 farklı üstünlüğü getirdi: 4-0.

ARDA YİNE ASİST YAPTI

Milli oyuncumuz Arda'nın asistiyle bir kez daha sahneye çıkarak 68'de farkı 5'e yükselten Uruguaylı hücum oyuncusu Suarez, 82'de filelere yolladığı golle ise skoru belirledi: 6-0. Granada maçı sonrası Barça formasıyla La Liga'da ikinci kez sahaya çıkan Arda Turan, yine asist yaptı.

ALTIN TOP NOU CAMP'TA

FIFA Ballon d'Or ödülünü toplamda 5. defa kazanmayı başaran Messi için Nou Camp'ta mücadele öncesi tören düzenlendi. Altın Top ile tribünleri selamlayan Arjantinli süperstar, ardından takım arkadaşlarıyla basın mensuplarına poz verdi.

İÇ SAHADA KAYIPSIZ

Evinde üst üste 3. galibiyetini elde eden ve bu sezon iç sahadaki 11. karşılaşmasında da mağlubiyet yüzü görmeyen Barcelona, bu sonuçla birlikte puanını 45'e yükseltti. Ligde 1 maçı eksiği olan Barça, 47 puanlı lider Atletico Madrid'i takibini sürdürdü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Athletic Bilbao Luis Suarez Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (20)

Oz:

Gol atsa ne olur düşünemiyorum! Abi abartmayın artık. Hidayet NBA''e girdiğinde bu kadar olay olmadı be.

24
8
yanıtYanıtla
Aile olak:

iki kizim var ikisini sana veriim arda

11
19
yanıtYanıtla
hmm çok büyük başarı Mobil-ANDROID:

Milli futbolcumuz arda turan Barcelona'nın Atletic bilbao yu yendiği maçta çok iyi nefes kontrolü yaptı düzenli soluk alıp verdi gibi haberler de bekliyoruz malum arda dünya yildizi

24
4
yanıtYanıtla
realite:

asist yapmak da haber oldu yaa. . . . yakında arda asistin asistini yaptı diyecekler. . görmemişin oğlu olmuş. . . ???

22
2
yanıtYanıtla
Adl:

Osmanlıdan cumhuriyete geçişi ne güzel anlatmış maşallah.tebrik ediyorum seni faşist insan.

1
17
yanıtYanıtla
Guldurmeyin:

Arda gol attıgı zaman € Türkiyede değer kaybeder

12
2
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-IOS:

6-0 neyi hatırlatıyor???? hahaha

6
7
yanıtYanıtla
Adanalı Mobil-ANDROID:

Porto senin allah belanı versin. Tüm paramı yatırmıştım. haram olsun lan. satılmışlar

2
10
yanıtYanıtla
...:

iddia zaten haram :))

yanıt55
yanıt7
herdemMobil-ANDROID:

insanlar bu kadar nasıl paranoya olur anlamıyorum bu antiakp li arkadas gibi nerden ne cıkarmaya calısıyorsunuz hayret yani birde hilafetin ne demek oldugunu bilerekmi bilmeyerekmi yorum yapıyorsunuz bildiginize inanarak birde su ekumenlik hakkında yorum yapsanız daha faydalı olurdunuz ben asla akp li degilim ama akıl car vezir eder akıl varki rezil eder rabbim aklını kullananlardan etsin nefislerinden konusanlardan deil .

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title