Haberler

Balotelli'yi unutun! Adana Demirspor tüm Türkiye'nin "Yok artık" diyeceği imzayı attırıyor

Güncelleme:

Adana Demirspor, Süper Lig'e damga vuracak bir transfer için daha harekete geçti. Sezon başında Mario Balotelli'yi kaybeden Mavi Şimşekler'in dünyaca ünlü futbolcu Hulk'u renklerine bağlamaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Yaptığı sansasyonel transferlerle büyük ses getiren Adana Demirspor, yine büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Süper Lig'de bu sezon fırtınalar estiren Mavi Şimşekler'in Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Hulk'u kadrosuna katacağı öne sürüldü.

"TRANSFERDE SON AŞAMADA OLDUĞUNU DUYDUM"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan teknik direktör Mehmet Altıparmak, Adana Demirspor'un Hulk transferini bitirmeye çok yakın olduğunu söyledi. Altıparmak yaptığı açıklamada, "Tabii ki Yunus Akgün başarılı olur ancak Adana Demirspor'un hedefindeki isim başka. O isim de yıldız futbolcu Hulk. Adana Demirspor'un bu transferde son aşamada olduğunu duydum. Sayın Başkan Murat Sancak ve ekibi güzel işlere imza atıyorlar." dedi.

Balotelli'yi unutun! Adana Demirspor tüm Türkiye'nin 'Yok artık' diyeceği imzayı attırıyor

GEÇEN SEZON KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Atletico Mineiro forması giyen Brezilyalı futbolcu Hulk, çıktığı 46 maçta takımına 29 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Adana Demirspor Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500

Yorumlar (5)

Fatih :

hakkaten yok artık ya. saçmalamakta üzerimize yok. verecekleri paranın 10/1 herhangi bir yerli topçuya verseler aynı verimi alırlar.

19
66
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Yerli mi sen yerli bir tane forvet göster bakalım kim var ,

yanıt11
yanıt0
Cabbar Hanoğlu:

Balotellinin gösterdigi performansi sergileyen 3 tane yerli topcu saysana

yanıt15
yanıt0
Vural Bay:

siyasetspor.

32
50
yanıtYanıtla
senar:

gelmesini çok isterim. ama 35 yaş üstü artık. Eğer fiziğini koruyorsa türkiyede iş yapar. Umarım gelir

70
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title