Haberler

Balkan Şampiyonuna Vali'den Ödül

Güncelleme:

Uluslararası İsveç OPEN Teakwondo Şampiyonası'nda 3. olan Batmanlı sporcu Ömer Faruk Çelik, Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Balkan şampiyonluklarından sonra Uluslararası İsveç OPEN Teakwondo Şampiyonası'nda 3. olan Batmanlı sporcu Ömer Faruk Çelik, Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Müdür Yardımcısı İrfan Erdoğan ve sporcunun antrenörü Şükrü Şakar katıldı. 7-8 Şubat tarihleri arasında yapılan ve 30 ülkenin katıldığı Uluslararası İsveç OPEN Teakwondo Şampiyonası'nda 3.'lük kazanan Batmanlı sporcu Vali Yılmaz Arslan'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Spora verdiği desteklerden dolayı Vali Arslan'a teşekkür eden heyet, verilen destekler sonucu bu tür başarıların elde edildiğini ifade etti. Gerek Türkiye'de gerekse Batman'da böyle uluslararası başarıların sağlanmasının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Vali Arslan, bu güne kadar gerek takım olarak gerekse bireysel anlamda sporculara imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını kaydetti. Ziyaretin sonunda Vali Arslan, genç sporcuya altın takarak başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Ömer Faruk Çelik Yılmaz Arslan Türkiye İsveç Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title