Haberler

Balıkesirspor'da Burak Çalık Resmen Kadro Dışı

TFF 1'inci Lig'de son iki maçını kazanarak Ulusal Kulüp Lisans Kurulu tarafından silinen 3 puanını telafi eden Balıkesirspor Baltok'ta kaptanlığı elinden alınarak 2 haftadır ilk 18'e alınmayan Burak Çalık, resmen kadro dışı bırakıldı.

TFF 1'inci Lig'de son iki maçını kazanarak Ulusal Kulüp Lisans Kurulu tarafından silinen 3 puanını telafi eden Balıkesirspor Baltok'ta kaptanlığı elinden alınarak 2 haftadır ilk 18'e alınmayan Burak Çalık, resmen kadro dışı bırakıldı.

Okan Alkan'ın teknik heyetin raporuyla kadro dışı bırakılmasına tepki göstererek antrenmana çıkmadığı için son 2 maçta oynatılmayan ve kaptanlığı da alınan futbolcuyla ilgili kriz çözülmeyince yönetim kadro dışı kararı verdi. Takımın en eski isimlerinden olan Burak'a teknik heyete ve futbolcu arkadaşlarına karşı olumsuz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılmasının yanında 30 bin TL de ceza kesildi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada Burak Çalık'ın yönetimin tüm uyarılarına rağmen takındığı olumsuz tavrını sürdürdüğüne dikkat çekildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcumuz Burak Çalık, yaklaşık 2 haftadır hem teknik heyete, hem kulüp yöneticilerine hem de takım arkadaşlarına karşı olumsuz tavırlar sergilemesi, bu durumun takım ve yedek kulübesindeki sporcuların moral motivasyonunu olumsuz etkilemiş olması, takım kaptanı olarak görev ve yetkileri dışında hareket etmesi, sorumluluklarını yerine getirmemesi, antrenman ve kamp programlarına uymaması, herhangi bir sağlık raporu olmamasına rağmen ağrı iddiası ile antrenmana devam etmemesi, tedavi olmaması, olumsuz ve isteksiz tavrı ile takım içerisinde huzursuzluk oluşturması, tüm uyarılara rağmen bu tutumunu ısrarlı şekilde devam ettiriyor olması, bu durumun teknik heyetimiz tarafından rapor edilmiş olması nedeniyle, kulübümüzün disiplin talimatı uyarınca yönetim kurulumuz tarafından 30 bin TL para cezası ile cezalandırılmış ve süresiz kadro dışı bırakılmıştır" ifadeleri yer aldı.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Burak Çalık Okan Alkan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title