Haberler

Balıkesir Bolu'da Güç Depoluyor

Güncelleme:

Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürürken, teknik direktör Erkan Sözeri, "Yiğit Gökoğlan ve Dilaver imza sonrasında güçlü kampımıza katılacak." dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürürken, teknik direktör Erkan Sözeri, "Yiğit Gökoğlan ve Dilaver imza sonrasında güçlü kampımıza katılacak" dedi.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Balıkesirspor güç depoluyor. Teknik direktör Erkan Sözeri, "Oyuncu arkadaşlarımız istekli arzulular. Biraz yoğunluk var antrenmanlarımızda ama bunun kendilerine sezon içerisinde pozitif olarak döneceğini bilerek özverili çalışıyorlar. Bakıldığı zaman yeni bir takım oluşturduğumuz ortada, o kaynaşmayı da sağlamaya çalışıyoruz. Kampımıza yeni transferlerimiz Yiğit Gökoğlan ile Dilaver Güçlü de katılacak. Amacımız burada bizim Balıkesirspor'un tekrar süper lige geri dönmesi. Oyuncularımız bu anlamda istekli ve arzulular. Bu arkadaşlar bunu başaracak güçte. Hedeflediğimiz en üst noktaya gideceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yiğit Gökoğlan Balıkesirspor Karacasu Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title